Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019

MEΓΑΛΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ....ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ..../ΚΡΙΣΕΙΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΧΤΥΠΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΚΕΝΑ- ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ....


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗΝΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΝΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ. ΕΠΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ"ΟΥΔΕΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ'.ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...". ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΙΣΤΙΚΑ.ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ. ΠΧ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ-ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΓΚΡΑΤΣΙΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΚΛΑΔΟΥΣ.
 
2)ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ( ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 4-8 ΜΗΝΕΣ) ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΩΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΕΣ ΕΠΙΤΙΜΟ Α/ΓΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΝΙΚΟ ΜΑΝΩΛΑΚΟ.ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ 'ΚΥΚΛΩΜΑ" ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΒΙΤΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ "ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ', ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΕΣ Α/ΓΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΑ(ΑΠΟ ΤΟ Δ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ) ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΜΠΑΞΙΒΑΝΑΚΗ ΠΝ(ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Δ.ΒΙΤΣΑ ΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΥΕΘΑ.)ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙ ΚΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΞΙΒΑΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ. ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ....
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΜΦΙΒΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ NATIONAL DEFENSE UNIVERSITY ΣΤΟ FORT McNAIR ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΤΟΝ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α/ΓΕΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ.ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
'Η ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ)/ΦΩΤΟ-1.ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ(ΥΠΟΨΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΡΑΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ)
 
3)ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ -ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ-ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ/NRDC-GR ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Δ.ΜΠΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΡΙΒΑ(ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ).ΑΥΤΟ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, -ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ 9 ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ
ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...(ΑΦΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ) ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ .
 
4)ΑΠΟΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΤΩΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Δ.ΜΠΟΝΩΡΑ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ.(!) Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΜΠΑ-ΜΠΟΝΩΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΕΔΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ ΕΒΡΟΥ. ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ 5 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ...Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΔΕ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. ;Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α/ΓΕΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ XVI M/KMΠΖ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΙΙΙ Μ/Κ ΤΑΞΠΖ/ΡΙΜΙΝΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΥΛΗ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΙ.
ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ Ο Γ.ΚΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ Ο Δ.ΜΠΟΝΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙΧΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΟΧΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΙΚΛΠ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΣΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2018.ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ Ο Α/ΓΕΣ Γ. ΚΑΜΠΑΣ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ....
 
5)Ο ΑΛΙΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ-ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΑΗΘΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΓΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΛΟΥΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ...-ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ Α/ΓΕΕΘΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑΤΟΙΚΕΣ, ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ,ΔΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.ΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ -ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΜΠΑΞΙΒΑΝΑΚΗ. (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ Δ.ΒΙΤΣΑ).ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΟΜΙΛΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ-ΓΑΛΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ , ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΩΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΠΑΡΙΣΙΩΝ,ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ , ΩΣ ΚΛΑΔΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ/Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
 
6)ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ , ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΕΠΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΓΕ /ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ Α/ΓΕΝ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ ΝΚΟΥ ΤΣΟΥΝΗ ΠΝ,ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΠΝ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΞΥΔΕΡΚΗ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
 
7)ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ. ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΔΙΑΣΩΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΛΩΡΟΥ/ΦΩΤΟ-2(ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ), ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ , ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ,ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η Χ ΛΑΛΟΥΣΗ ΚΑΙ Γ.ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Σ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ( ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 79ΑΔΤΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ). Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ 80 ΑΔΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩ .