Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΦΩΤΙΑ/ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ /ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ 5 ΘΕΜΑΤΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΟΥ /ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ/ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-F35/S400 -ΠΥΡΗΝΙΚΑ. ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ.ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2019-2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΣΟΚ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ-ΝΑΤΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

2)ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
.ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ


3) ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΚΑΡ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΙΦΑΞ

4)ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ./ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΥ ΜΟΝΑΧΟΥ.ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΜΕΣΑ.

5)ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΣΑΝΙΚΛΙ ΚΑΙ ΙΣΙΚ. ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ S400.

6)ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΑΚΑΡ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΤΡΙΤΗ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!

7)ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ. ΓΙΑΤΙ ΣΕΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΕ 12 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

8)ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ ΣΕ 14 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΩΛ ΛΑΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ.

9)ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΟΥΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ ΩΣ SACEUR ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ. ΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ ΣΕ ΔΥΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΧΑ ΤΗΣ ΝΕΜΠΡΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΣΠΡΙΝΓΚΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ)

10)ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΕ ΡΑΜΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ. ΓΙΑ ΤΑ F35 KAI TIΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ Β61. ΠΟΙΕΣ ΟΙ 6 ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

11)ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ  3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(ΓΚΑΝΤΖ-ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΖΕΝΚΟΤ). ΓΙΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ...ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΜΕΡΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΝΕΓΚΕΒ.

12)ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΒΙ ΚΟΤΣΑΒΙ.

13)ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ-ΙΣΡΑΗΛ-ΕΛΛΑΔΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ.ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΤΑ ""PAPERS TOY ΒΟΡΡΑ...ΣΕ ΝΟΤΟ..."

14)ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΡΑΝΤΑΡ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ....

15)ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ....ΤΙ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΡ , ΩΣ ΚΑΙ 4 ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ Α/ΓΕΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

16)ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΑΛΕΡΙ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ. ΓΙΑ ΟΛΑ....

17)ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΡΑΝΤΑΡ , ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.....
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ..
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.
ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ...
.