Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ/ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ....


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε ΔΡΟΥΓΟΣ
1)Ο ΤΑΡΑΝΤ ΠΕΡAΣΕ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΟΥ 2016/ΜΑΡΤΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.ΕΦΘΑΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΣΤΟ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΗΑΕ/ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΔΕΛΦΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΕΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΝΙΟ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.
2)ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ , ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ . ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΟΥΓΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΝΟΥ ΣΕΡΒΟΒΟΣΝΙΟ ΗΓΕΤΗ ΡΑΝΤΟΒΑΝ ΚΑΡΑΖΙΤΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΜΑ ΑΠΟ"ΤΟ ΜΠΙΧΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΤΡΟΒΑΤΣ". ΤΟ ΜΠΙΧΑΤΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ,ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΤΡΟΒΑΤΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ..ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΣΝΙΟΥΣ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΩΣ ΟΥΣΤΑΣΙ,ΑΡΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ.ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΥΓΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΣΕΤΝΙΚΣ , ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ.ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΕΛΙΝΑ. ΣΥΧΝΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΓΡΕΝΑΔΙΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ"SERBIA STRONG".ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΜΕΚΕΝΤΑΝ
3)Ο ΤΑΡΑΝΤ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ  ΔΥΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΛΕΥΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ"ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ .ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕI ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ JEAN RASPAIL "LΕ CAMP DE SAINTS"..ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ RENAUD JEAN GABRIEL CAMUS ΠΕΡΙ GREAT REPLACEMENT  . ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΙΩΣΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.
4)ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΠΩΣ "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ" / ΤΟΥ ΟΣΒΑΛΝΤ ΜΟΣΛΕΙ /ΚΑΙ ΤΟ POLITICAL INCORRECT.
IΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΣΤΟΓΧΟΛΜΗ , ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΟΥΖΜΠΕΚΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΚΙΛΩΦ , ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ Η ΣΟΥΗΔΗ ΕΜΠΑ ΑΚΕΡΛΟΥΝΤ.(11 ΧΡΟΝΩΝ)
5)ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΠΕΡ ΝΟΣΤΒΛΝΤ ΓΙΕΡΣΕΝ, ΓΝΩΣΤΟΥ ΩΣ FJORDMAN ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΕΝΣΕΡ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤ"
6)ΣΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΡΟΜΑ-ΙΝΔΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ-ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΙΝΙΑΝΓΚ .
7ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ. ΧΑΤΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡ/ΠΟΥΑΤΙΕ,ΟΤΑΝ ΤΟ 732 ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ-ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑΣ( ΥΠΟ ΣΑΡΛ ΜΑΡΤΕΛ ΚΑ) ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΡΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΤΟ 1571 ,ΟΠΟΥ ΗΤΤΗΘΕΙ Ο ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΤΟΥ 1683 , ΟΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
8)ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΗΓΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018. ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΤΟ 2016. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΔΙΚΩΣ ΜΕΤΕΒΗ ΣΕ ΠΛΕΒΕΝ, ΓΚΡΑΜΠΟΒΟ, ΜΠΑΤΣΚΟΒΟ, ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΚΑΙ ΚΑΖΑΝΛΟΥΚ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ , ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟ 2016 ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΠΡΟΣ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΠΡΟΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ.. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΙ ΒΑΣΙΕΙΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1876-1878. ΕΤΣΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΝΙΚΣΙΤΣ, ΒΑΡ, ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ , ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΙΛΙΑΝΩΦ-ΠΟΠΟΒΙΤΣ, ΙΛΙΑ ΠΛΑΜΕΝΤΑΣ, ΕΝΩ ΕΦΘΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΥΤΣΙ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΦΥΝΤΙΝΑ , ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΕΣ ΚΤΗΣΕΙΣ.ΠΡΟΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ.. ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΟ ΤΑΓΜΑ "ΜΑΡΤΙΝΙΤΣΙ". ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΝΟΒΑΚ ΒΟΥΓΙΟΣΕΒΙΤΣ(ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ-ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ).ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΩΝ ΧΟΥΝΙΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ.
9)ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΣ ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ. ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕΤΕΒΗ ΟΔΙΚΑ ΣΕ ΣΜΕΝΤΕΡΕΒΟ, ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΑΤΣ ΚΑΙ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣΑ (ΣΤΗΝ ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ).
10)ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕΤΕΒΗ ΤΟ 2016 ΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΡΑΣΩΦ, ΤΟ ΣΙΜΠΙΟΥ/ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΑΝΤEΑ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ./ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΤΕΜΠΡΕΣΕΝ.
11)ΣΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝEΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΚΛ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΙΝΤΙΚ ΧΑΝ.
ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΥΡΙΛΛIΚΟ-ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ Ή ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ.
Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΣΕ 6 ΧΩΡΕΣ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ.