Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ/ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ/ΜΕΡΟΣ Δ


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
 
1)ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΜΕ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. ΠΧ Η PRESS-TV ΤΟΥ ΙΡΑΝ ME THN HISPAN -TV.
 
2)ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ RORAIMA ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΙΑΝΑ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ 11 ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ.Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ CONVIASA ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΕΧΕΡΑΝΗ/ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΧΡΑΜΠΑΝΤ ΜΕ ΚΑΡΑΚΑΣ/ΑΕΡΟΔΡΟΝΙΟ ΣΙΜΟΝ ΜΠΟΛΙΒΑΡ.
ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΛΑΠΑΖ ΣΤΗΝ ΒΟΛΊΒΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΣΙΙΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΝΑΝΩΝ.
 
3)ΜΕΤΑΞΥ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ-ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΣΙΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ.
 
4)ΙΡΑΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ"ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗΣ-ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ". ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΛΙΒΙΑ , Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΔΙΕΘΕΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ, ΒΟΛΙΒΙΑΣ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ/ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ. ΠΡΟΣΩΠΟ-ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΙΡΑΝ-ΒΟΛΙΒΙΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΠΑΖ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΚΡΙΣΜΠΙΛΙ ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ.
 
5)ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ. ΠΕΡΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΕΣΤΩΡ ΡΕΒΕΡΟΛ/ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ /ΣΤΡΑΤΟΥ.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΑΣΤΡΟ ΣΟΤΕΛΝΤΟ/ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΑ.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΟΥΙΣ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΕΝΤΙΝΑ ΚΑΙ .Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΥΙΣ ΜΟΡΤΑ/ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ.
 
6)ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2018 ΔΥΟ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥΠΟΛΕΦ-160 , ΕΝΑ ΙΛΙΟΥΣΙΝ-62 ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ ΑΝΤΟΝΩΦ-124 ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΚΟΥΕΤΙΑ ΣΙΜΟΝ ΜΠΟΛΙΒΑΡ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ. ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ , ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.
 
7)ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΡΩΣΟ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ-ΚΑΡΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟ Ι ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣ, ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΙΜΟΝ ΜΠΟΛΙΒΑΡ , ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ