Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ/ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΗΣΑΝ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ./ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ....ΠΤΗΣΕΙΣ.../ΜΕΡΟΣ Α.

Ο ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΑΡΙΑΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΧΟΡΧΕ ΑΡΕΑΖΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ , ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ(ΜΟΣΧΑ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΡΟΣΤΟΒ Ο ΝΤΟΝ ), ΙΡΑΝ (ΤΕΧΕΡΑΝΗ), ΣΥΡΙΑ (ΔΑΜΑΣΚΟΣ), ΛΙΒΑΝΟ (ΒΗΡΥΤΟΣ) ΚΑΙ ΑΤΤΑΛΕΙΑ/ΤΟΥΡΚΙΑ
.
2)ΕΠΙΛΕΟΝ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ WAGNER ME ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΙΡΑΦΛΟΡΕΣ, ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ", ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΠΑΡΝΤΙΝΟ ΛΟΠΕΖ.

3)ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΚΙΝΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΣΥΡΙΑ, Η ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ, Η ΒΟΛΙΒΙΑ, Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ, Η ΚΟΥΒΑ, Η ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ Η ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.. ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ 68 ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ/ΩΚΕΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ.

4)Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΝΕΓΑΛΗ/ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ . ΑΠΟ ΕΚΕΙ -ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ-ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟMIO CIUDAD DEL ESTE ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ, , ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ/ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΙΜΟΝ ΝΤΕ ΜΠΟΛΙΒΑΡ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ" ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΜΑΔΟΥΡΙΟ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ IL-96RA-96019. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΙΣΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΖΑΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΓΕΒΓΕΝΙ ΖΑΜΠΑΕΦ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΜΠΛΟΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ(ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ). Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ.(ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ)

5)ΣΤΙΣ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΛΕΟΝ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ" ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ ΣΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ., ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ(ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) ΕΝΑ ΜΠΟΙΝΓΚ 777 ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΙΝΓΚ 757 ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ NORDWIND ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΝΟΥΚΟΒΟ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ/ΗΑΕ-ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΣΑΝΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 20 ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ/ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΔΟΛ ΣΤΑ ΗΑΕ., ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙ ΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.. ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΝΔΕΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ.. ΤΑ ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΣΩ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΣΕ ΜΟΣΧΑ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΒΝΟΥΚΟΒΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣ ΣΤΙΣ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΘΕΡΕΤΡΟΥ ΠΟΥΚΕ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ(28 ΙΑΝ -ΠΡΩΙΝΗ ΩΡΑ). ΜΕΤΑ ...ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑ ΔΥΟ ΡΩΣΚΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΑΠOΓΕΙΩΘΗΚΑΝ , ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΡΕΜΕΤΕΒΟ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΟΓΟΙ...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ