Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Οι απορίες του κ.Γεωργιάδη, οι ευγενέστατοι ακόλουθοι του και η απάντηση που 3 χρόνια μάταια αναμένουμε

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην τομεάρχης Άμυνας Άδωνις Γεωργιάδης έθεσε προς κρίση από χθες στο αγαπημένο του twitter, το ρεπορτάζ για τα όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ, παρακαλώντας όσους είχαν  παρακολουθήσει τη συζήτηση να κρίνουν αν είναι ορθά όσα γράψαμε.
Ευγενέστατο το μήνυμα του στο twitter παρά τη σαφή αιχμή ότι το ρεπορτάζ δεν ήταν σωστό…
Πολλοί “υποστηρικτές” του –πραγματικοί ή εικονικοί– που μάλλον αγνοούν και την ύπαρξη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, μας “έλουσαν” με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Άρα καλά πάμε, είναι το πρώτο συμπέρασμα.
Τώρα πως μπορεί ολόκληρος Αντιπροέδρος της ΝΔ να ανέχεται την ταύτισή του με τους “ψευτόμαγκες” -πραγματικούς ή εικονικούς- των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι ένα ζήτημα. Είναι σκληρή η μάχη για τη πρωτιά στην εκλογική περιφέρεια που εκτίθεται…

Να απαντήσουμε λοιπόν στον κ. Γεωργιάδη και στους “ευγενέστατους” ακολούθους του, ότι όσα γράψαμε ήταν ακριβέστατα. Μπορεί ο ίδιος να θέλει να πιστεύει ότι κατατρόπωσε τον ΥΕΘΑ με τον τρόπο που του μιλά, οφείλουμε όμως να του επισημάνουμε ότι δεν έχει κερδίσει σε καμία περίπτωση, καμία εντύπωση.
Ούτε καν στο ίδιο του το κόμμα.

Απαντάμε αμέσως στα ερωτήματα που θέτει ο κ. Γεωργιάδης σε αντίθεση μ΄ εκείνον.
Αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται 3 ολόκληρα χρόνια από τότε που κατηγόρησε δημόσια, Ανώτερο Αξιωματικό των ΕΔ, ότι είχε αποκαλέσει προδότη τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Τρία χρόνια αναμένουμε την απάντησή του: πότε, που και με ποιο τρόπο, γραπτό, προφορικό, με κάποιο υπονοούμενο, πως τέλος πάντων ισχυρίζεται, ότι ένας Ανώτερος Αξιωματικός είπε τόσο βαριά κουβέντα για έναν πρωθυπουργό.

Πολύς ο χρόνος που αναμένουμε την απάντηση και πάντως πολύ περισσότερος απ΄ όσο χρειάστηκε για να γίνει ο Σαμαράς από πολιτικός με “πολιτική σκέψη νηπίου” σε πολιτικός “πρωθυπουργάρα”…