Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019

ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ Α/ΓΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΝ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ ΣΤΟ FB ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ-ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ/ΑΛΛΑ ΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ(ΕΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ), ΟΤΙ ΑΝ(ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝ) Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ, Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α/ΓΕΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΝ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ Α/ΓΕΝ (ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ)ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ/EΞΕΛΙΞΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

2)Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΔΥΟ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ,(ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΕΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ MESSENGER ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 'ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ" ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ. Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΤΙΚΟΥΣ.ΕΝΩ Ο ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΚΟ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ...

3)ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ. ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ, ΠΟΥ ΗΓΗΘΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ(ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ...ΤΟ 1990 ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ(ΚΟΥΡΗΣ-ΣΤΑΠΑΣ-ΜΑΥΡΑΚΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΣ ΚΑ), Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΤΑΘΙΑ ΩΣ Α/ΓΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΧΙΟΥ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ.
..
4)ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 1993 Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΚΑΡΒΕΛΗ,(ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ...) ΤΟΝ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΑΘΗ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ..ΜΛΙΣΤΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΛΥΜΠΕΡΗ, ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΝ Κ.ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΩΣ Α/ΓΕΝ ΤΟ ΝΑΥΑΡΧΟ ΣΤΑΓΚΑ ΚΑΙ ΩΣ Α/ΓΕΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΖΟΓΑΝΗ.ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 1993-1996 ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΙΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΩΡΗΤΗΣ Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΑΡΓΙΟΥΔΑΚΗΣ(ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Α/ΓΕΕΘΑ, ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ XVMΠΖ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ)), ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΥΡΟΧΡΗΣΤΟΣ(ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ), ΩΣ Α ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ Ο "ΓΝΩΣΤΟΣ" ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΩΣ Β ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΑΛΑΜΑΓΚΑΣ. ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΘΟΝΤΕΣ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΤΟΤΕ ΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΙΑΤΡΟΥ (Α ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ), ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (Β ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ), Δ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΑΣΔΕΝ), ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΙΑΚΟΣ(ΣΔΑ/ΑΣΔΥΣ/ΒΥ/ΓΕΣ ). ΕΝΩ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΙΑΣ ΩΣ ΑΥ/ΓΕΕΘΑ..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΥ(ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΥ/ΓΕΣ ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ VIMΠΖ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Α ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΥΔΑΚΗΣ..ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΛΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΘΕΜΕΛΙΔΗΣ(ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ .ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ.ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΑΜΟΣ(ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΜΙΝΙ-ΒΙΒΛΙΟ).

5)ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΤΣΟΓΑΝΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Α/ΓΕΕΘΑ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΛΗΝ ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗ(ΤΑΞΗς 1960) ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΑΝ.ΕΤΣΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚAΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. Η ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΩΣ Α/ΓΕΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ 63.ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Γ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ (ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 96ΑΔΤΕ ΣΤΗΝ ΧΙΟ)ΚΑΙ ΙΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ 66 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΠΡΟΗΧΘΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ (ΕΧΩ ΕΚΤΟΤΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ).ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ Α/ΓΕΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ 3-4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ(ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΞΗΓΟΙ).ΕΧΩ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ.ΑΛΛΑ ΗΣΑΝ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΥΠΗΡΞΕ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ Γ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΝ, ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.

6)ΟΙΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΣΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ Ο Δ.ΖΕΡΒΑΚΗΣ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ) ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΔΕΝ/ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 63.ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΣΕ Α/ΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΠΑ.

7)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ "ΑΝ" ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΙΞΩ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.
ΚΑΙ ΤΟΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΤΕΝΑ.