Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

Γιατί εξερράγη ο Καμμένος και επιτέθηκε σε ΑΝΥΕΘΑ και Α/ΓΕΣ

“Έκρηξη” Καμμένου και τα “θραύσματα” έφθασαν μέχρι το ΥΠΕΘΑ! Είχαμε γράψει από το πρωί ότι ο πρώην ΥΕΘΑ είναι σφόδρα ενοχλημένος με αλλαγές που γίνονται σε πολιτικές επιλογές που είχε κάνει ο ίδιος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ΥΠΕΘΑ. Τελικά πέσαμε έξω, γιατί σε πρωϊνή τηλεοπτική του εμφάνιση στο Open δεν εμφανίστηκε απλά ενοχλημένος. Ήταν εξοργισμένος και εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση εναντίον του ΑΝΥΕΘΑ Πάνου Ρήγα και του Α/ΓΕΣ Γιώργου Καμπά.

Για τον ΑΝΥΕΘΑ είπε ότι λειτουργεί στο ΥΠΕΘΑ ως κομισάριος της ΚΝΕ. Για τον Α/ΓΕΣ, υποστήριξε ότι είναι πιόνι του κ.Ρήγα.
Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι “γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο ΥΠΕΘΑ”, επισημαίνοντας ότι γι΄ αυτά δεν ευθύνεται ο ΥΕΘΑ ,γιατί όπως υποστήριξε “έχει υποσκελιστεί από τον Ρήγα που λειτουργεί σαν κομισάριος στο υπουργείο Αμυνας».
Ο πρώην ΥΕΘΑ είπε ότι ο Α/ΓΕΣ στις εκδηλώσεις που έγιναν προχθές στο Ρούπελ υποστήριξε ότι εκεί πολέμησαν ανεξαρτήτως θρησκειών. “Ήταν στοχευμένη δήλωση”, υποστήριξε ο κ.Καμμένος χαρακτηρίζοντας τον Α/ΓΕΣ “ανίκανο, επικίνδυνο και κατευθυνόμενο”.
Γιατί εξερράγη ο Καμμένος
Αφορμή για την έκρηξη Καμμένου είναι η πληροφόρηση που έχει για την πρόθεση του ΓΕΣ να υποβαθμίσει το θεσμό της εφεδρείας. Η αιτία είναι ότι από την ημέρα που έχει αποχωρήσει από το ΥΠΕΘΑ, διαπιστώνει ότι αμφισβητούνται συστηματικά επιλογές του.
Πρώτα απ΄ όλα είναι γνωστό ότι το σχήμα Αρχηγών που είχε συζητήσει με τον πρωθυπουργό πριν φύγει από το ΥΠΕΘΑ, ήταν τελείως διαφορετικό απ΄ αυτό που τελικά προέκυψε.
Διαφωνεί κάθετα με ρυθμίσεις του νομοσχεδίου του ΥΠΕΘΑ, όπως για παράδειγμα αυτή για τους αντιρρησίες συνείδησης.
Το θέμα της εφεδρείας στο οποίο είχε δώσει μεγάλη σημασία, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στην πρωϊνή “έφοδο” Καμμένου. Δείτε τι είπε στο OPEN κάνοντας κλικ ΕΔΩ.