Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Πώς κατέρρευσε χθές η σκευωρία ενάντια στον Ντόναλτ Τράμπ και τι μάθαμε από αυτήν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Χθές παραδόθηκε στη δημοσιότητα όλη η έκθεση του Μιουέλερ που προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον Ντόναλτ Τραμπ.
Η έκθεση είχε τριπλό στόχο.

Πρώτον να ενοχοποιήσει ως ‘κατάσκοπο’ τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ και τελικά να αποπέμψει τον Ντόναλτ Τράμπ απο το προεδρικό του αξίωμα.
Δεύτερον, να κατηγορήσει το ρωσικό κράτος ότι διοργάνωσε συνωμοσία.


Τρίτον να απενοχοποιήσει την Χίλαρι Κλίντον,  και να επιτρέψει να ‘στεφθεί’ πρόεδρος, έστω και αν έχασε τις εκλογές.
Πού αποσκοπούσε σε βάθος χρόνου η έκθεση;
Η ενοχοποίηση των Ρώσων θα επέτρεπε νέα εποχή ψυχρού πολέμου, νέες μπίζνες για το τράστ των εταιριών πολέμου στις ΗΠΑ.
Το γκρέμισμα του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, θα επέτρεπε την εφαρμογή των σχεδίων των μυστικών υπηρεσιών που επέτρεψαν την δημιουργία του ΙΣΙΣ, την εκπαίδευση του σε ΝΑΤΟικα στρατόπεδα με χρηματα του Αμερικάνικου λαού, και τον εξοπλισμό του. Θα επέτρεπε και άλλους βρωμικους πολέμους όπως του Ιρακ, της Συρίας,. της Λιβύης και της Γιουγκοσλαβίας.

Θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε επίθεση με πυρηνικά στο Ιραν ή και την Λαικη Δημοκρατία Κορέας.
Θα επέτρεπε συνέχιση της αποσταθεροποίησης κρατών και εκλεγμένων κυβερνήσεων.
Ομως, παράλληλα, θα επέτρεπε, με την πτώση του Ντόναλτ Τράμπ, την επάνοδο των συστημικών δυνάμεων. Την επάνοδο των συμφωνιών TTIP, TTP, CETA που θα υπηρετούσαν τα αιώνια αφεντικά των μυστικών υπηρεσιών, που δεν είναι άλλοι από τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, το καρτέλ των 300 πολυεθνικών εταιριών που ελέγχουν τον πλανήτη. Αυτό το καρτέλ ενοχλήθηκε απο τον πρόεδρο Τραμπ, και ειναι ΖΩΤΙΚΗΣ σημασίας για αυτες τις εταιρίες να ανακτήσουν το ρόλο που είχαν μέχρι το 2016, τον πλήρη έλεγχο ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων όπως της Ρωσίας, και την πλήρη διάλυση των εθνικών εταιριών.

Ομως, η έκθεση προσπάθησε να ενοχοποιήσει, αν και ανεπιτυχώς, ακόμη και τους wistleblowers, όπως την ομάδα Wikileaks, προσπαθώντας να της κολλήσει τη ρετσινιά του ‘κατασκόπου’ διότι αποκάλυψε το βρώμικο ρόλο της Χιλαρι Κλιντον και των συνεργατών της.

Τι έδειξε η έκθεση
Η εκθεση έδειξε ότι υπήρχαν… βασικα…πέντε ιστοσελίδες στο facebook, με την μεγαλύτερη με 200.000 αναγνώστες και την μικρότερη με ελάχιστες χιλιάδες αναγνώστες, που υποτίθεται ‘ ελέγχονταν απο Ρωσους και έστελναν τα μηνύματα παγκοσμίως ελέγχοντας το μυαλό…εκατοντάδων εκατομμυριων ατόμων’.

Απλά να σημειώσουμε ότι ενα σαιτ τοπικού βεληνεκους στην Ελλάδα, έχει πάνω απο 2 εκατομμυρια αναγνώστες, δηλαδή δεκαπλάσιους από όσους εχει η…μεγαλύτερη ομαδα του facebook που αναφέρει το Report Mueller σε όλη την …Αμερική, μια χώρα με…30 φορές τον πληθυσμό της Ελλάδος.


Εν ολιγοις, η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ σελιδα επιρροής έχει 1/300 από ενα  σαιτ της προκοπής. Για τα ελληνικα δεδομένα θα μιλάγαμε για μια ομάδα με… 2.000.000/300=7.000 αναγνωστες! Οσους δηλαδη εχει ενας υποψηφιος…δημοτικος σύμβουλος στα… Τρίκαλα!
Συμπέρασμα
Σήμερα τα τεράστια συμφέροντα της Παγκοσμιοποίησης, και οι πλασιέ τους, που προώθησαν και εστησαν τη συνωμοσία για να διωξουν τον Ντοναλτ Τραμπ, κατέρρευσαν.
Η αλήθεια έλαμψε. Ομως μάθαμε κατι πολύ σημαντικό.

Το πρώτο που πλέον φάνηκε έιναι ότι οι μυστικές υπηρεσίες, σε μεγάλα κράτη όπως οι ΗΠΑ, ειναι το δεξί χέρι της παγκοσμιοποίησης.
Το δεύτερο, είναι αυτα τα συμφέροντα, είναι αδίστακτα.

Η όρεξη των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης, των εταιριών πολέμου και των αλλων πολυεθνικών, για ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ, δεν οδηγεί μόνο σε πολέμους και ανατροπές κυβερνήσεων σε μικρές χώρες.
Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης έχουν αποθρασυνθεί τόσο, που τολμούν να προσπαθούν να ριξουν εκλεγμένους προέδρους και των μεγαλύτερων κρατων του κόσμου, όπως τον Ρωσο πρόεδρο Πούτιν ή τον Αμερικανο πρόεδρο Ντοναλτ Τραμπ.
Αποκαλύπτεται, οτι πλέον οι δυναμεις αυτές δίνουν έχουν αποθρασυνθεί ΑΠΟΛΥΤΑ .
Και οι πολίτες πρέπει να συντονιστούν, ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων, ώστε να σταθούμε εναντίον της επικράτησης της παγκοσμιοποίσης!
Δεν ειναι απλά τα κέρδη κάποιων εταιριών εις βάρος όλων μας.
Ειναι και η δημοκρατία μας και η ελευθερία έκφρασης που κινδυνεύει!
Δεν είναι ΑΠΛΑ ο Ντόναλτ Τραμπ ο στόχος της συνωμοσίας των δυμάμεων της παγκοσμιοποίησης. Στόχος της συνωμοσίας τους, είμαστε όλοι εμείς!

Συντακτική ομάδα new-economy.gr