Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ/H ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ/ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΟΛΟΜΠΟ , ΗΣΑΝ ΠΟΛΥΣΤΟΧΙΚΕΣ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ/ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΜΠΑΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΤΟ 2008(ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΥΛ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΓΡΑΨΑ 4ΣΕΛΙΔΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟ 2008 , ΕΝΩ ΕΔΩΣΑ ΕΠ ΑΥΤΗΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ 2009-2010 ΣΕ ΗΑΕ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ). Η ΤΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΓΩΓΩΝ, ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ.(ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΤΥΛ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ). ΣΤΟ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟ 2015 ΗΤΑΝ ΤΡΙΣΤΟΧΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ(ΣΕΛΙΔΑ2 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ5). ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ.

2)ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩ ΕΒΡΑΙΩΝ . ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4/5 ΑΣΤΕΡΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΙΝΑΜΟΝ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ-ΣΑΓΚΡΙ ΛΑ ΚΑ). ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ή ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ(ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΜΠΑΙ ΤΟ 2008). ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ LESSONS LEARNED. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΕΞΑΜΗΝΟ....ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ISIS ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩ.

3)ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΕΥΘΥΝΗ, ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΕΣ "ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ Ή ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΕΓΚΑΛΙΣΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΠΕΡΑΤΙΣΤΙΚΗΣΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΜΙΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΕΙ..ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΙΓΡΕΙΣ ΤΑΜΙΛ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΜΠΟ.(ΣΕΛΙΔΑ3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ6 ΠΕΡΙ ΕΙΛΑΜ)

4)ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΤΡΙΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟ-ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΣΙΑΣ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΩΝ ΤΟΥ ISIS. . ΣΤΗΝ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6.3% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΕΥΑΛΩΤΗ.ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2015.ΣΤΗΝ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ 202 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ , ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018-ΒΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΠΕΡΙΠΟΥ 85 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΣΙΑ. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ.. Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ"

5)ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ , Η ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ 52 ΚΡΑΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 46. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ . ΟΠΩΣ Η ΣΟΜΑΛΙΑ, Η ΥΕΜΕΝΗ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, Η ΙΝΔΙΑ, Η ΜΙΑΝΜΑΡ, Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.. ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΟ ΔΕΚΑΜΗΝΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΕ ΛΙΒΥΗ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΤΕΣ ΣΤΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

6) Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΥΣΤΟΧΙΚΗ/ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΙΚΗ/ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΜΠΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΗΣ. ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΖΕΡΕΜΙ ΧΑΝΤ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ "ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΝΑΩΝ-ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑ, ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΝΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΣΤΕΣ". ΠΛΗΡΟΓΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ 6 ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΝΩ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙ6 ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ....

7)ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΛΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ 17 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ . Ή ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ Ή ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ....