Τρίτη, 30 Απριλίου 2019

O AΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ISIS/Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ/ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ. ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ. .ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Ο ΑΛ ΜΠΑΓΝΤΑΝΤΙ  ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ISIS. ΕΚΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ , ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛ ΜΠΑΓΚΟΥΖ.

2)ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ  ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ .ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛ ΜΠΑΓΚΟΥΖ..ΩΣ ΣΥΝΘΗΘΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΥΤΙΚΩΝ,ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ.

4)ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΝΕΚΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΡΙΑΣ-ΙΡΑΚ.(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ)

5)ΒΑΣΕI  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ  ΑΠΟ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ Ο ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΝΗ ΕΡΗΜΟ ΑΝ ΑΜΠΑΡ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ.

6)ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.

7)ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ  ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΡΑΒΟΛΟΓΟΥΣ,ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ  ΜΕΤΑΞΥ 12-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ,ΑΦΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΜΠΟΥΝΤΕΦΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΡ ΕΛ ΜΠΑΣΙΡ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

8)ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

9)ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ , ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ , Ο ΑΜΠΟΥ ΜΟΥΧΑΙΡ ΑΛ ΧΟΥΣΕΙΝΙ ΑΛΧΑΣΙΜΙ, ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ "ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ  ΑΛ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ'.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
"KEEP BACK THE HANDS FROM ALLEGIANCE TO AL BAGDHADI".  ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΔΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛ ΡΑΚΑ.ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΦΗΣ.

10)ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΚΔΗΛΩΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ.ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΔΥΟ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.

11)ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ "ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ, ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ'

12)Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΕΕΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ. ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΛΙΓΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ISIS.ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΔΙΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΩΘΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ,ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΙΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΣΕ ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΑΦΡΙΚΗ.

 ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ., ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.