Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 23ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

 
 

ΦΩΤΟ/ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.
ΠΙΣΩ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ, ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΤΔΒΚ", ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ./8-5-2019

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

1)ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 31ης  ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΟΠΟΥ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΣΑΝ -ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ -ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΒΕΒΑΙΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ-ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣAKP  ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ MHP  ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΠΕΝΑΛΙ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

2)ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΛΝΤΟΡΙΜ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ, ΤΟΥΝΕΛ, ΜΕΤΡΟ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ  ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΣΥΝΕΠΩΣ  ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ , ΣΕ ΥΠΟΥΛΑ ,ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ. .ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ HDP  ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΛΙΤΙΚΟ ΔΗΜΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ", ΜΕΣΟΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ  ΤΗΣ ΜΕΡΑΛ ΑΚΣΕΝΕΡ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΤΟΥ CHP. . ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ , ΟΠΩΣ Ο ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ "ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΚΟΜΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ."

3)ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ..ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ "ΧΩΜΕΝΟΣ" ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ.

4)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ. ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΝ ΩΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΚΑΘΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ 2023. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΧΥΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΔΟΛ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ "ΦΙΛΕΤΟ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

5)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΜΜΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ , , ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΥΡΥΤΕΡΑ. . ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ  ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ  ΠΛΗΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΟΤΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. .Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΑ ΜΜΕ, ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ AKP-MHP. (ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΑΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ. ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ).ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.

6)ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ  ΨΗΦΩΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ  ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ....(ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ).Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ  ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΜΦΑΝΗ ΒΗΜΑΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

7)ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΤΣΑΛΑΝ.Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟ HDP. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ  ΟΡΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ.(ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ)

8)ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ , Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ AKP  ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ.ΟΜΙΛΙΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ MHP, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΠΟΛΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΠΡΟΣΟΩΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ , Ο ΑΛΙ ΧΑΣΑΝ ΓΙΑΒΟΥΖ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ AKP  ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ.

9)ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ  KAIL ΛΑΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ AKP  ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗP  ΠOY ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΕΠΑΡΧΙΕΣ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ. ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. ΣΙΒΑΣ-ΚΑΣΤΑΜΟΝΟΥ-ΟΡΝΤΟΥ-ΓΚΙΡΕΣΟΥΝ-ΤΟΚΑΤ-ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ-ΕΡΖΕΡΟΥΜ-ΜΑΛΑΤΕΙΑ-ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ-ΣΙΝΩΠΗ-ΡΙΖΕ-ΑΡΝΤΑΧΑΝ-ΚΑΡΣ-ΕΡΖΙΚΟΝ ΚΑΙ ΜΑΡΝΤΙΝ.. ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ  ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ......ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

10)ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ή ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ Ή ΣΕ ΒΑ ΣΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΙΚΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ...