Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019

BAINOYME ΠΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ;ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ,ΑΛ ΝΤΑΦΡΑ ΣΤΑ ΗΑΕ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣΙΡΑΧ ΣΤΟ ΟΜΑΝ. ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ)

2)ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ  CVN-72 (ΚΛΑΣΗΣ ΝΙΜΙΤΣ/ABRAHAM LINCOLN )ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ(CARRIER STRIKE GROUP-12) ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΤΟIΑ  ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ(ΚΑΚΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ!!!).NA KYΡΙΟΛΕΧΤΟΥΜΕ (ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΑΠΕΠΛΕΥΣΕ ΤΗΝ 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΝΟΡΦΟΛΚ-ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ/ΣΤΙΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΖΩΝ ΧΑΝΤΣΜΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ ΝΑΥΑΡΧΟ ΦΟΓΚΟ ΚΑΙ ΕΝ ΠΛΩ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ....) ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΙΟΥ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΑΡΧΟ ΡΙΤΣΑΡΣΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΙΡΑΝ

3)ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΒΥΡΑ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ(ΜΠΑΜΠ ΕΛ ΜΠΑΝΤΕΜΠ) ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ,ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ Η ΙΡΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΧΟΥΘΙΣ.

4)ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ(ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΠΑΚΟΥΜΠΑ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΙΙΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ),ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ(ΠΑΛΜΥΡΑ-ΧΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΚΟ ΓΚΟΛΑΝ),ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ , ΕΝΩ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ (ΚΑΙΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ).

5)Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ  ABRAHAM  LINCOLN ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ , ΕΝΩ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΗΑΕ-ΟΜΑΝ-ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ,ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕΑΙ Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

6)ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΚΙΝΑ-ΡΩΣΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. P5+1.

7)BAΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 26, ΑΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ/ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ/ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 35 ΗΜΕΡΩΝ, ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ/ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ(ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ).

8)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ. Ή ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΥΡΗΝΗΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.. Ή ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΤΟ20%. Ή ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Ή ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΟΥΡΑΝΙΟΥ. 'Η ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΣΤΕΣ.

9)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ....