Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019

ΠΕΡΙ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ/ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ....ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ . 150 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ 5 ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ(ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ) .ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ,ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 7000 ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ/ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΤΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ Ή ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΩΝ. ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΤΟ/ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ.

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ 52 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΕΠΙΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ).ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ-ΟΜΙΛΙΕΣ-ΕΠΑΦΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ .ΕΝΝΟΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΖΥΡΙΧΗ ΚΑΙ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.
ΕΠΕΙΔΗ ΧΘΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.ΥΠΟΨΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ Β61. /ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΩΝ.

ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟΜΕΛΕΤΕΣ.
1)ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
2)ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΗ-ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ  TOTE ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΑΙΡΩ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ , ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΡΑΜΠ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΘΕΣΕΙΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ.