Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019

ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 
ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ- ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ/ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ (ΕΝΝΟΩ ΜΕ , ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ - ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 
1)ΘΑ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΗΔΗ (ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ Ο ΤΟΥ 4ου ΣΤΟΛΟΥ ΕΚΕΙ) . Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΙ  ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

2)OI HΠΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ Ο ΕΚΤΕΛΩΝ ΧΡΕΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΤΡΙΚ ΣΑΝΑΧΑΝ..ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΦΑΡΕΛ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο 4οςΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ...ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ, Ο ΠΑΤΡΙΚ ΣΑΝΑΧΑΝ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΦΑΡΕΛ. ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ 4 ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ.

3)Ο YΠΕΞ Μάικ Πομπέο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει στρατιωτική δράση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα – Σημείωσε ότι οι ΗΠΑ προτιμούν ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας
Πιθανό χαρακτήρισε ο Μάικ Πομπέο το ενδεχόμενο να αναλάβουν οι ΗΠΑ στρατιωτική δράση στη Βενεζουέλα.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ανέφερε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι το ενδεχόμενο να αναλάβουν οι ΗΠΑ στρατιωτική δράση είναι πιθανό.

«Η ανάληψη στρατιωτικής δράσης είναι πιθανή. Αν αυτό απαιτείται, αυτό θα κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες», είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας μιλώντας στο Fox Business Network. Πρόσθεσε όμως ότι η Ουάσινγκτον θα προτιμούσε να υπάρξει μια ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας στη Βενεζουέλα.