Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΛΙΣΜΕ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ!! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, (ΒΙΝΤΕΟ!!!)

Στο Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών, εκτός από εξαιρετικές διαλέξεις που προγραμματίζονται  σχεδόν κάθε εβδομάδα, πραγματοποιείται  τουλάχιστον μια φορά τον μήνα και μια Γεωπολιτική Ενημέρωση. Έτσι στα νέα γραφεία  του ΕΛΙΣΜΕ, στην διεύθυνση  28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 88, 1ος όροφος, που μεταφέρθηκε  προ μιας εβδομάδος, ορίσθηκε ως ομιλητής για  την πρώτη Γεωπολιτική ενημέρωση στα νέα γραφεία, των τελευταίων εξελίξεων για τα καυτά εθνικά θέματα και τις διεθνείς εξελίξεις στην Ανατ. Μεσόγειο-Μέση Ανατολή, το μέλος του ΔΣ του ΕΛΙΣΜΕ, ο Αντγος (ε.α.) Ιωάννης Μπαλτζώης, με M.Sc. στην Γεωπολιτική Ανάλυση του Εθνικού και  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Θα πρέπει να αναφερθεί, ότι οι διαλέξεις και οι Γεωπολιτικές ενημερώσεις βιντεοσκοπούνται από το Ινστιτούτο  και αναρτώνται στο κανάλι του ΕΛΙΣΜΕ στο Υou Tube. Για να δείτε τις διαλέξεις , τις ημερίδες και τις γεωπολιτικές εξελίξεις του ΕΛΙΣΜΕ, πάτε στο Υou Tube, γράφετε με Ελληνικά γράμματα την λέξη ΕΛΙΣΜΕ και έχετε ΟΛΕΣ τις διαλέξεις-ημερίδες-ενημερώσεις που 'έγιναν από το ΕΛΙΣΜΕ, πραγματικά ένας ανεκτίμητος θησαυρός ενημέρωσης, γνώσης, αναλύσεων. Αξίζει τον κόπο να τον επισκεφτείτε.