Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019

EIΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ "ΣΥΓΚΛΙΣΗ"ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ; /ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ "ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ', ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΕΝΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ....ΕΝΩ Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.

2)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΕΝΩ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 75 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΕΒΙΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 55 ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝ(ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ).ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΣΕ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

3)Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ/ΙΟΥΛΙΟΥ -ΠΛΗΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.
4)ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ..ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΡΑΜΠ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΡΜΟ ΣΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΔΡ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ(ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ). Ο ΜΠΟΛΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΡΥΘΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ.....

5)ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΞΥΤΑΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ/ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ STATE DEPΑRTMENT,(ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛ ΣΙΣΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ) , ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ .ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ 'ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ" ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ"ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ"ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.

6)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΚΑΛΙΝ-ΜΠΟΛΤΟΝ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΤΟΥΣ S400, ΤΗΝ ΠΑΡOΥΣΙΑ ΤΩΝ 52 ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ.. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΟ "ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ"(ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ)