Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

H KATAΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ 17Ν./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΦΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.

2)Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΡΟΥΧΑΝΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΕ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ  Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΛΗΓΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ "ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!".ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΡΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ!!!

3)ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ....Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛ ΣΙΣΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ "ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΝΑΤΟ", ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ. Ο ΣΙΣΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ.

4)ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΥΠΟ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ.  ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΩΝ ΗΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Σ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΤΑΧΡΑΝ./ΒΑ Σ.ΑΡΑΒΙΑ.

5)ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΑΛ ΘΑΝΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΧΑ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ  ΓΝΩΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΣΕΡ ΤΖΩΝ ΛΟΡΙΜΕΡ.ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ....

6)ΟΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΜΦΙΒΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ /207 ΜΕΤΡΑ/24.000ΤΟΝ ΤΟ ARLINGTON ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ , ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ, ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΝΑ ΑΠΟΠΛΕΥΣΕΙ  ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ.

7)ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ 22ΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ , ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ, ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΜΦΙΒΙΟ  ΠΛΟΙΟ KEARSARGE.

8)ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ USS FORT McHENRY ,ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΦΡΕΓΑΤΑ USS McFAUL.

9ΤΑ  4 ΒΑΡΕΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ Β-52 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ. ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ  ΒΑRKSDALE  ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ.ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΣΜΗΝΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΩΝ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ-ΤΑΝΚΕΡ/ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ  KC-10  ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΑΠΟ  ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝEW JERSEY.

10)ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΟΤ-3 ΦΘΑΝΟΥΝ  ΣΕ ΚΑΤΑΡ,-ΚΟΥΒΕΙΤ , ΚΑΙ ΜΠΑΧΡΕΙΝ.

11)ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ F35 ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΑΕ.

12)ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΟΥ ΙΡΑΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΑΛΑΜΙ, ΓΚΑΣΑΜΙ ΚΑΙ ΣΟΛΕΙΜΑΝΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ.

13)ΚΑΙ ΟΙ 3 ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ.. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΑΛΕΧ ΤΖΟΚΑΡ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΘΑ ΠΛΗΓΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ .." ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΡΥΟΧΑΝΙ .

14)ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΑ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΝΤΟΧΑ/ΚΑΤΑΡ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ.

15)ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ 169 ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ/ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ  ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ.

16)Η EXXON MOBILE  ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΡΑΚΙΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΡΑΚ

17)ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ-ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ-Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΚΑΜΠΙ ΕΙΖΕΝΚΟΤ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ , ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ 4 ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ......ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 53 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΗΣΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ....

18)ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ IDF  ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΟΤΣΑΒΙ, ΕΝΩ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΓΙΑΛ ΖΑΜΙΡ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ , ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΓΚΑΡΔΗ, ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ...

19)ΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ.

20)ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΚΕΝΕΘ ΜΑΚΕΝΖΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.

21)ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ , Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ,ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ  ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑΣ , ΟΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ  ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΜΗ-ΜΟΝΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ.

22)ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΜΕ ΒΙΑΙΑ ΜΕΣΑ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.

23)ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ , ΚΑΙ  ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΝΕΑ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΧΕΡΗ "ΛΟΥΚ"'ΤΗΣ 17Ν.ΕΝΩ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΚΑ.