Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019

Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΔIEΞΟΔΟ/ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ/2 ΜΑΙΟΥ 2019


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΞΕΤΑΣΕ ΣΕΙΡΑ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΩΣ Η ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΛΥΣΗ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ 8, ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΚΟΝΔΩΡ-1" ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ "PREDATOR". ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ...ΕΝΩ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΣ...

2)ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ/ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΡΕΓΚ ΦΑΛΕΡ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 11 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.

3)ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ SEBIN ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ. Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΦΙΓΚΟΥΕΙΡΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ/ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ/ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ "ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ", ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ 'ΒΟΛΙΒΑΡΙΑΝΗ"

4)ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΛΕΟΠΟΛΝΤΟ ΛΟΠΕΖ , ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΟΠΕΖ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.

5)ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΛΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΒΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

6)ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΡΑΚΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ.

7)ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΑΛΓΕΡΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...(ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ)

8)ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ BΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20.000 ΚΟΥΒΑΝΟΙ.ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΒΙΣΤΕΣ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΛΕΚΤΙΒΑΣ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.

9)ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

10)ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗΣ ΣΙΙΤΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠAΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΚΑΡΑΚΑΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΣΑΒΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.

11)ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ WAGNER ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΙΡΑΦΛΟΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΠΑΡΝΤΙΝΟ ΛΟΠΕΖ.