Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Το νέο τουρκικό σήριαλ λέγεται S-400! Οι Τούρκοι λένε ότι τους παραλαμβάνουν τον Ιούνιο

Η βιομηχανία των τουρκικών σήριαλ σαρώνει σε πολλές χώρες του κόσμου. Το τελευταίο δεν έχει “βγει” στις τηλεοπτικές οθόνες αλλά απασχολεί σχεδόν κάθε μέρα όλο και περισσότερα ΜΜΕ στον κόσμο. Είναι το σήριαλ των S-400,από τους οποίους νομίζουμε ότι η Άγκυρα θα ΄θελε να απεμπλακεί, αλλά δεν μπορεί! Ο Πούτιν δεν πρόκειται να της κάνει το χατήρι, αφού έχει βρει το “κουμπί” το οποίο το πατά και κάνει άνω κάτω το ΝΑΤΟ…

Με τις φήμες αλλά και τις δηλώσεις που κάνουν λόγο για αναβολή ή και ματαίωση της αγοράς από την Τουρκία, οι δηλώσεις υπουργών και αξιωματούχων από την Άγκυρα προσπαθούν να πείσουν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Ο επικεφαλής της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας Ισμαήλ Ντεμίρ,δήλωσε στο Anadolu ότι “η Τουρκία είναι σοβαρή χώρα και παραμένει προσηλωμένη σ΄ όσα έχει συμφωνήσει με τη Ρωσία”. Ωστόσο είπε ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ  για τα Patriot.
Πρόσθεσε ότι η παράδοση του συστήματος πυραύλων S-400 θα μπορούσε να γίνει τον Ιούνιο – νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Οι διμερείς διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ θα συνεχιστούν, δήλωσε , χωρίς να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες.