Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019

ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ,ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ.ΒΓΑΖΟΥΝ "ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΩΝ" ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ./ΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟ1994 ΚΑΙ ΤΟ 1998/ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CIA.(ΤΟΤΕ)ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1) ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΙΝ 24-25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΑΜΑ,ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΤΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΒΑΡΕΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ, Ο ΡΑΜΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ 10ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1994, ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ 7-8 ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ/ΑΝΩ ΔΡΟΠΟΛΗΣ,ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΛΟΧΑΓΟΣ,ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ,ΕΝΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΙ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ ΟΠΛΑ(ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ-ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΤΟΚΑΡΕΦ ΚΑ)./ΦΩΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.(ΥΠΟΨΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΗ ΤΟ 1999)

2)Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ(ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ/ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΜΑΒΗ(ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ) ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ) ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΡΑΜΑ, ΤΗΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ, ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ , ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2018 ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑ...ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΙΓΚΟΥΡΙΜΙ, ΤΩΝ Ε.ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ Ρ.ΑΛΙΑ.. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΣΤΡΙΤ ΑΛΙΑ, ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΡΜΑΝΤ ΧΙΛΤΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΤ ΒΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΟΙ 3 ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΟΤΙ 'ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ".

3)ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΜΗΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΑΛΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ  ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ(ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ!!) ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ 6 ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΘΩΟΘΕΙ ΠΟ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!!ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΩΣ Ο ΜΑΡΙΚ ΜΕΜΑ ΣΤΟ TOP10 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ NEWS24  ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΑΜΑ -ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ  ΚΑΙ ΤΟΝ  ΣΑΛΙ ΜΠΕΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ) ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΡΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΖΕΝΤ ΧΑΙΝΤΑΡΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 2008 ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΚΕΡΝΤΕΤΣ ,ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ  ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,ΚΤΙΡΙΑ ΚΑ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΗΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ.ΣΤΗΝ  ΤΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΒΑΛΑΝ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΦΑΤΜΙΡ ΣΕΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΠΕΛΕΝΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΑΡΣΕΝ ΓΚΙΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΕΡΙ.

4)ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ/ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΙΣΑ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ , Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ (ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΚΟΔΡΑΣ-ΤΙΡΑΝΩΝ) ΜΠΑΣΚΙΝ ΓΚΑΖΙΝΤΕΝΤΕ.Ο ΓΚΑΖΙΝΤΕΝΤΕ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ....ΑΛΛΑ ΤΟ1997 ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΦΟΒΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΑ  ΤΟΥΡΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ ΕΝΩ ΤΕΛΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛ ΜΠΑΜΠ ΤΗΣ ΒΔ ΣΥΡΙΑΣ.ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΝΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ.ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ 2004-2005 . ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΛΒΑΝΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ,Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ /ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΚΑΖΙΝΤΕΝΤΕ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΦΑΡΥΓΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.(ΗΤΑΝ ΜΑΝΙΩΔΗΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ).ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟ 2008. ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ(ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ  ΑΝΑΛΥΤΕΣ , 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!!).. ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ-ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ-ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ (ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΕΒΕΡΤ) ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΛΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΣΤΡΙΟΤ ΡΟΜΠΟ)
ΤΗΝ  ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΣΗΜΕΡΑ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ  ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "SHQIPTARJA'/ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, (ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ  ΑΡΘΡΑ...)

5)ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ(ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ) ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ"ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ  ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥ  ΤΗΣ ΣΙΓΚΟΥΡΙΜΙ  ΜΠΑΣΚΙΝ ΓΚΑΖΙΝΤΕΝΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ 'Ο ΓΚΑΖΙΝΤΕΝΤΕ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ ΘΕΤΙΚΗ(!) ΤΗΝ  ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ (ΔΙΚΗ ΤΩΝ 6 ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ' ΤΟΥ 1997-1998 ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. . ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΑΜΑ -ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ 'ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟ' ΓΚΑΖΙΝΤΕΝΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΣΑΤ..Ο  ΓΚΑΖΙΝΤΕΝΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΙΑ ΤΟ 1991  "ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΔΙΩΞΕ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ 68% ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΛΑΟΜΙΣΗΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΧΟΤΖΑ-ΑΛΙΑ", ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΙΣΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ-ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΕ ΤΙΡΑΝΑ-ΦΙΕΡΙ-ΣΚΟΔΡΑ ΚΑΙ ΤΕΠΕΛΕΝΙ (ΕΓΓΡΑΦΟ)
ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ  ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΤΕ ΚΩΔΙΚΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ "LOTUS" KAI 'BLIC" ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ.

6)ΟΠΩΣ ΚΑΙΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ  ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ, ΕΝΩ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ , ΠΟΥ ΔIΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΝΑΡΞΗΣ  ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ..ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ  ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,(ΒΕΛΓΙΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ) ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ  ΠΟΛΛΑ, ΕΝΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑΣ....ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ.

7)ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ CIA  ΤΟΥ 1994 ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ "ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".
ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. .ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ Α ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΤΗΝ VIII  ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.. ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΩΡΑ ΝΑ "ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΜΟΥ".ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΟΑΚΟΛΟΥΘΟΑΜΥΝΑΣΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΞΗΡΟ (ΤΑΞΗΣ 1970 ΤΗΣ ΣΣΕ).ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.(ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ).
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΤΕ 3 ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ....Η ΜΙΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ...ΗΤΑΝ Η ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ.(ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΟΓΟΙ) /ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ.