Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ/ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ ...ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ....ΟΙ ΟΙΩΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ./ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.....ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ Ο ΕΚΤΕΛΩΝ ΧΡΕΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΑΠΛΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ) ΠΑΤΡΙΚ ΣΑΝΑΧΑΝ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ-ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ., ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ S400/F35  ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ./ΦΩΤΟ-1

2)Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ , ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΚΑΡ , ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ..Η  ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ...(ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΒΑΘΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ....).

3)ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ "ΟΤΙ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΤΑ 4 F35  ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΡΙΚΗ ΒΑΣΗ LUKE  ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ EGLIN  ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ '. /ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 3-4..ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΣΑΝΑΧΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ "ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ S400  ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ/ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΛΛΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΔΙΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ  ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ , ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!".'

4)ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΙΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ(USAF) ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΝΤΕΗΒΝΤ ΓΚΟΛΝΤΦΙΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΝΩ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ / ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ-ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΒΛΟΥΤ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕΒΝΤΑΡ .ΚΙΛΙΤΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ....

5)ΒΑΣΕΙ  ΔΙΣΕΛΙΔΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ  ΤΟΥ ΠΟΜΠΕΟ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΖΗΤΕΙΤΑΙ "ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ'.

6)ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ  ΣΕΡΓΚΕΙ ΤΣΕΜΕΖΩΦ (ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ RΟSTEC)  ΑΝΕΦΕΡΕΤΑΙ  ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ. ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ 117 ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΚΠΑΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ , ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..

7)ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΑΝΑΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ  ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΙΜΕΡΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ  ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΕΛΕΝ ΛΟΡΝΤ , ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ /ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΟΚΧΗΝΤ ΜΑΡΤΙΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ F35.(ΣΕΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ...Ο ΧΑΜΟΣ...)

8) Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΝΑΧΑΝ ΠΡΟΣ ΑΚΑΡ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "UNWINDING TURKEY"s  PARTICIPATION IN THE F35 PROGRAM'..ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ  ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ /ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝΑΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ , ΔΗΛΩΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ 'ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ PΑTRIOT!!!".

9)ΚΑΠΟΙΟΙ/ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΟΖΑΚΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ/28-29ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ G20 /ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΓΗ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ STATE DEPRTMENT  ΕΧΕΙ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

10)ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΙ ΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ,/ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΝΤΑ, /ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, /ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΣΥΡΙΑΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΛΙΜΠ, /ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ TURKISH STREAM, / ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΚΟΥΓΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ-ΒΑΣΕΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ"

11)Ο ΑΚΑΡ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΝΩ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ.ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΟΖΜΠΑΛ, ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΣΕΦ ΤΣΕΤΙΝ(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ). ΠΡΟΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ.ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛΧΑΜΙΤ ΓΚΙΟΥΛ, ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΟΙΛΟΥ..ΣΕ ΦΑΣΗ ΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΙΓΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ, ΕΝΩ Ο ΑΚΑΡ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΤ ΔΡ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ, ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΚΛΕΚΤΟ' ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ΩΣ ΚΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ FSB  ΝΙΚΟΛΑΕ ΠΑΤΡΟΥΣΕΦ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΦΙΝΤΑΝ -ΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΗΓΩΝ-ΣΥΖΗΤΑΔΥΟΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΗΣ FSB  ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΠΟΡΤΝΙΚΩΦ.

12)Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΤΟΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 3 ΥΠΕΞ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.(ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΩΝ-ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ)/ΦΩΤΟ-3

13)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ  ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΙΑΡΙΣΤΗ ΜΕΣΟΥΤ ΟΖΗΛ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜISS  ΤΟΥΡΚΙΑ 2014. ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΝΥΜΦΩΝ/ΦΩΤΟ.-2.Ο ΟΖΗΛ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΟΖΗΛ(ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ 8 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ) ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΣΕ 15.000 ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΟΥΣ/.ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΕΙΠΕ "ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ..."

14)ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΕΝΕΘ ΜΑΚΕΝΖΙ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΕΛΕΡ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΜΑΣ ΓΟΥΩΛΤΧΑΟΥΣΕΡ (ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΡΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ), ΕΘΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ S400  , ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΡΗΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.

15)ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΓ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΓ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΡΟΖΙ ΓΚΟΛΝΤΜΟΥΛΕΡ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟ ΚΟΚΤΣΑΛ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΜΠΑΣΑΤ ΟΖΤΟΥΡΚ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΚΟΚΤΣΑΛ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΖΩΝ ΛΑΒ ΚΑΙ ΣΕΡ ΤΖΩΡΤΖ ΝΟΡΤΟΝ , ΕΝΩ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΟΖΤΟΥΡΚ , ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΚΕΙ ΜΠΕΙΛΙ ΧΑΤΣΙΣΟΝ.

16)ΑΠΟΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΠΗ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΙΣΡΑΗΛ./ΦΩΤΟ-4