Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ/ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ./ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΑΜΥΝΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε ΔΡΟΥΓΟΣ 1) ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ  ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΜΟΥ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΩΝ/ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

2)ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ 5 ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ FΑCΕBOOK  ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΖΗΤΗΣΕΙ. ΗΔΗ 11 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ  ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΘΙΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ  ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ....

3)ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΑ-ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ-ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ , ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ 5 ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ.

4)ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ , ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ  5 ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK,  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ).

5)ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΥ , ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΚΑΙΡΟ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ G20  ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΥΠΡΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.