Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΗΠΑ. ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ Η ΑΓΚΥΡΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΠΟΡΡΠΤΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΒΛΟΥΤ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ. ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΙΛΙΖΝΤΑΡΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΞΕΝΕΡ. ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΤΡΙΩΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΑΚΑΡ ΚΑΙ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΚΙΟΥΡΕΛ.

2)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚ ΣΑΝΑΧΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΟΝΗ , ΕΝΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΚΑΡ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

3)ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΤΕΜΠΕΡΓΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ/ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

4)Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΡΑΜΠ-Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ- ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ 'ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΩΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΑΣΙΑΤΙΚΑ"....ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ....

5) ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΦΟΔΡΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, Ο ΑΚΑΡ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ "Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ BALTOPS ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 20 ΧΩΡΕΣ".ΕΝΩ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ...(ΚΑΝΕΙ ΜΝΕΙΑ 5 ΕΞ ΑΥΤΩΝ...)

6)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΕΙΣΑΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΒΟΣΙΜΠΙΡΣΚ /ΕΝΑΝΤΙ ΚΡΙΜΑΙΑΣ . ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤOΥΣ 117 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ/ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΕΠΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ/ΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΣΙΝΕ /ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.

7)ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ LUKE ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ , ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ F35.. ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ 4 ΤΟΥΡΚΙΚΑ F35 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ EGLIN ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ.

8)ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ(ΑΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ) ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ F35 ΤΟ 2020.

9)ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΡΗΓΜΑΤΟΣ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ./Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ 142 ΣΕΛΙΔΕΣ.ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

10)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 5ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ WINTER , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, Η ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΟΛΩΝΙΑ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ , ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΕΛΒΕΤΙΑ, Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.(ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ). ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ F35 ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΜΠ-ΤΡΥΝΤΟ.

11)Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 30% ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ S400.

12)ΣΤΙΣ 26-27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΑΝΑΧΑΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡ.

13)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ , ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ/ΑΔΑΝΩΝ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ Α ΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ Β61 ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.(ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ...Ή ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ....). ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΤΕΒΑΣΕΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΕΛΓΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

14)Η ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΑΝ ΤΥΧΟΝ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟΤΕ Η ΒΑΣΗ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΚΙΟΥΡΕΤΣΙΚ, ΩΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΛΠ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.

15)ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΤΩΝ S400 ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΥΡΚΟΥΤΕΛΙ ΚΑΙ ΑΜΠΑΜΟΥΡ/ΣΙΛΙΦΚΕ /ΚΟΛΠΟΣ ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΥΠΡΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΚΟΥΓΙΟΥ,(ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ 3 ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ 

16)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ S400 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 20ΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ /ΕΒΔΜΑΔΙΑΙΕΣΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ, ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΡΑΜΣΤΑΙΝ, ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ , , ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ NRDC-TR /ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΟΥ....ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ-ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ.