Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019

ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΙΣΟΒΙΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΙΣΟΒΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2016.

2)ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΚΑΙ SLEDGEHAMMER/BALYOZ/ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ  ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Ή ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

3)ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ  ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΑΜΝΗΣΤΙΑ.ΥΠΟΨΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ AKP, ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 251 ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

4)Ο ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΑΚΙΝ ΟΖΝΤΟΥΡΚ. ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΞΗ ΠΟΥ Ο ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ , Ο ΑΚΙΝ ΟΖΝΤΟΥΡΚ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

5)Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ  ΧΑΚΑΝ ΕΒΡΙΜ , ΗΤΑΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΚΙΝΤΖΙ , ΟΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝ.ΕΚΕΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ Ο ΤΟΤΕ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ /ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Η ΒΑΣΗ ΑΚΙΝΤΖΙ ΗΤΑΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.ΑΝ  ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ....ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΜΕΙΣ(ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ...).

5)Ο ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ  ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕΧΜΕΤ ΝΤΙΣΛΙ.. ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΣΒΕΙΑ, ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ "ΚΟΝΕ" ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ-ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΕΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΡΦΟΛΚ.

6)Ο ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΛΧΑΝ ΤΑΛΟΥ. ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΜΑΛΑΤΕΙΑ ΚΑ ΕΡΖΕΡΟΥΜ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ.

7)Ο ΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΛΕΒΕΝΤ ΤΟΥΡΧΑΝ.ΕΙΧΕ ΔΙΕΤΛΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΑΚΑΡ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΑ ΝΕΖΝΤΕΝΤ ΟΖΕΛ.ΠΑΡΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕ ΤΟΝ ΟΖΖΕΛ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΥΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΓΚΙΥΛΕΝΙΣΤΣ.ΕΙΧΕ ΜΥΗΘΕΙΣΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ./FETO
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΟΥ ΤΟ 2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΑΦΓΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟΤΟ 2013 ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

8)Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΙΡΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ 17 ΠΡΟΣΦΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΣΟΒΙΑ.

9)O TOTE ΔIOIKHΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΟΥΜΙΤ ΝΤΟΥΜΤΑΡ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ NRDC-TR  ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΤΕΤΟΙΑ  ΝΑΤΟΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΕ  ΛΙΛ-ΜΙΛΑΝΟ-ΣΤΕΤΙΝΟ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΟΥΝΣΤΕΡ-ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΚΛΠ.