Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΦΩΤΙΑ/ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ / ΤΟΥΡΚΙΑ-ΗΠΑ-ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ./27-7-2019ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΠΙΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΔΕΝΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ....".
ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΒΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΥΨΟΥΣ 8ΔΙΣ ΔΟΛ ΣΕ ΗΑΕ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 66 ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΒΕΤΟ. Ο ΤΡΑΜΠ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΙ "Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΤΑ ΗΑΕ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ-ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΝΩ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!'.

2)ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 90 ΛΕΠΤΩΝ  ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΜΕ 46 ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΝΤΟΝΟΙ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΖΕΙΜΣ ΡΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΝΤ ΓΙΑΝΓΚ. ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ,ΕΝΩ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΗΣΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ -ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ  ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

3)ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑΦΑΣΗ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΟΜΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ CAATSA  ΠΕΡΙ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΕΧΘΡΙΚΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΕΝ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ , ΕΝΩ ΜΕ 'ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ"ΤΟΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΤΟΥ 2017. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S400, ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2017, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΑΧΘΕΙ Η CAATSA!!

4)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ S400  Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ, Ο ΤΟΤΕ ΥΠΕΞ ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΔΡ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΙΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΕΣ PATRIOT-3  ΤΟ 2015  ΑΠΟ ΤΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΣΤΗΝ  ΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΕΡΝΤΑΝΤ ΚΙΛΙΤΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ(ΕΧΩ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣΤΟΥ). ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΣΝΕΡ (ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ) ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ RAYTHEON TΩΝ  PATRIOT, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΝΔΟ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ/ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ  ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

5)Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ 180 ΗΜΕΡΕΣ, .ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ. ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ 'ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ F35!!". ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΑΙ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΑΧΑΜ ΟΤΙ "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ!!!'.

6)ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΜΗ-ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ, ΕΝΩ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ ,ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ 22 ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.(ΠΧ ΜΕ ΣΛΟΒΕΝΙΑ,ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑ)

7)ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΕΜΗΝΥΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 100 ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ BOEING , ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΟ.ΗΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ S400  ΩΣ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ S500  ΤΟ 2021-2022..ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΙ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΣΙΡ,(ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ  ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΚΑΙ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ ) ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ROSTEC  ΤΣΕΜΕΖΩΦ.

8)ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΜΙΧΛΩΔΗ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ F35. ΠΧ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ  ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΡΙΖΟΝΑ(ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ LUKE) ΚΑΙ ΦΛΟΡΙΝΤΑ(ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ EGLIN) ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2020, ΟΤΑΝ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F35.  ΑΣ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΤΩ S400  ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2020.ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 30 ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΤ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ) ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ 20-30 ΠΤΗΣΕΙΣ(ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ) , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΥΡΑΥΛΩΝ.

9)Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ S400  ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤI ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟ ΙΡΑΚ ,ΚΑΙ  Η ΑΛΓΕΡΙΑ /ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.Η ΜΟΣΧΑ ΠΑΝΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑΤΟΛΗ-Β.ΑΦΡΙΚΗ.. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΘΑ "ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ' ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ , ΙΤΑΛΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟ.(ΑΥΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΒΑΛΕΡΙ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ)

10)ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙTΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ , ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΕΝΤ ΚΡΟΥΖ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ, ΜΙΤΣ ΜΑΚΟΝΕΛ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΤΖΩΝ ΤΙΟΥΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΝΤΑΚΟΤΑ.(ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)/ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΣΧΕΣΕΙΣ  ΜΕ  ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ  ΔΕΞΑΜΕΝΕΣΕΓΚΕΦΑΛΩΝ /ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ-ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.