Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019

AΠΟΚΑΛΥΨΗ-1/ΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΜΕ 45 ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

2)ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ,ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ  ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ  ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ  ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΙΤΣ ΜΑΚΟΝΕΛ

3)ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΛΙΝΤΣΙ ΓΚΡΑΧΑΜ(ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ), ΤΕΝΤ ΚΡΟΥΖ(ΤΕΞΑΣ),ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ(ΦΛΟΡΙΝΤΑ), ΤΟΝΤ ΓΙΑΝΓΚ (ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ),ΤΖΕΙΜΣ ΡΙΣ (ΑΙΝΤΑΧΟ), ΤΖΕΙΜΣ ΙΝΧΟΦΕ(ΟΚΛΑΧΟΜΑ) ΚΑ.

4)Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΕΣΤΡΑΦΗ ΠΕΡΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΟΥΣ S400/F35. ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 75 ΛΕΠΤΑ.


5)ΕΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ CAATSA.ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗΣ  ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ,ΑΦΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΟΥΡΝΤΕΝΤ/ΑΓΚΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ 16 ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΑΝΤΟΝΩΦ-124.
6)ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ /ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΛΙΓΟΙ /ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ "ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΝ "ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ 'ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ F35"ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ 'ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ  ΜΙΑ ΧΩΡΑ-ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΗ".ΑΡΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ LIGHT  ΚΥΡΩΣΕΙΣ 'ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ".

7)3 ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ-ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ  ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ STEALTH  ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.

8)ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΞ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ.

9)ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ.
10)ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΝ ΡΟΝ ΠΟΛ ΕΠΕΔΩΣΕ ΤΡΙΣΕΛΙΔΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΡΑΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ ΥΠΕΞ ΖΑΡΙΦ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑΓΚΟΥΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ.Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝΟ ΥΠΕΞ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ.

11)ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ.