Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

AΠΤΟΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ . ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ..

 
.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ CYPRUS POST  Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ "ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ".ΟΡΘΑ.ΚΟΦΤΑ.ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΕΕ.

2)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΓΚΥΡΑΣ , ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ S400, ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ,Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΛΩΤΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ Ι 'ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ' ΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΥΛΙΚΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΡΜΑΤ ΜΑΧΗΣ..ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΙΣΤΟ..ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ!!!!

3)ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 'ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗ' ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΗΔΕΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΠΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΚΙΝΤΖΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΗ-ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ.

4)Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙΚΙΟΠΟΙΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ , ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ "ΤΑΡΑΝΤΕΛΑ' ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ.. ΑΛΛΑ ΤΙ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΑΡΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ.....

5)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΘΗΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ"ΦΙΝΙΚΗ-1"/ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣΠΑΦΟΥ ,ΒΑΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΝΑ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΞΕΝΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ.ΑΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΓΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΔΙΩΚΤΟΥΣ ΤΩΡΑ....

6)ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ  Ή  Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ  ΔΙΜΕΡΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ 'Η Η  ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΝΤΑΞΙΑΚΗΣ ΒΟΗΘΗΑΣ, Ή ΑΝ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ" ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ..."

7)25 ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ , ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΧΕΥΝΜΕΝΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ,ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΘΑ "ΠΟΝΟΥΣΑΝ" ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

8)ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ. ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ.ΕΜΕΙΣΑΠΛΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ , ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΕΣ NAVTEX,ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΩΤΩΝ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΩΝ,ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΕΡΩ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ,,ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ,ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ  ΤΟ ΣΥΜΠΕΓΜΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ, ΤΙΣ ΥΠΟΥΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΕΣ "ΜΑΤΙΕΣ' ΠΡΟΣ ΛΙΒΥΗ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΩΧΕΛΙΚΟΙΚΑΙ ΑΝΜΙΚΟΙ ΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΑΣ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ,ΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΗ ΕΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΜΑΣ...