Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ.../ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ.ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΛΙΒΥΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ.ΑΦΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ "ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΕΣ" ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  3-4 ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

2)ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΠΡΟΥΚ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΛΙΒΥΗ/ΚΗΡΥΝΑΙΚΗ /ΣΤΡΑΤΟΣ LNA  ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΧΑΦΤΑΡ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ "END OF TREACHERY"(ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ), ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

3)Η ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ(DIGNITY) ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΚΑΡΙΝ/60 ΧΛΜ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ  ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΤΤΑ.ΗΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ  ΤΙΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΕΡΗΜΟΥ.(ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΜΠΑ). ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ISIS  ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ.(ΠΡΟΣΦΑΤΗ 4ΣΕΛΙΔΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ)

4)ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΚΑΡΙΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ  -ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ- ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Η ΠΟΛΗ ΤΑΡΧΟΥΝΑ., ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΧΕΔΟΝ 65 ΧΛΜ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.. ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΡΧΟΥΝΑ, ΤΟΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΛΙΒΥΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ  Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ.Ο ΧΑΦΤΑΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΒΕΓΓΑΖΗ-ΑΝΤΑΜΠΙΓΙΑ-ΣΥΡΤΗ , ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΜΙΖΟΥΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

5)Ο ΧΑΦΤΑΡ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ BLACKWΑTER  ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΡΙΚ ΠΡΙΝΣ..ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ/ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΙΝΓΚ 21/23  ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΕΤΟΥΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ,.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΛΙΒΥΗ 4 DRONES  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 4 AIR TRΑCTORS  ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛ ΧΑΝΤΙΜ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΛΙΒΥΗ, .ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΙΟΜΑΧ ΑΤ-802 ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΦΤΑΡ ΤΟ 2015.(ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ)

6)Ο ΕΡΙΚ ΠΡΙΝΣ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ /RRC /, ΕΝΩ ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ 850 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕΣΟΜΑΛΙΑ-ΛΥΒΥΗ ΚΑΙ ΥΕΜΕΝΗ.. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΙΑ ΜΟΛΔΑΒΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η SKY PRIM AIR  ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΛΥΒΥΗ.. ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΓΚΑΝΤΙΣΟΥ  ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΠΙΡΑΚ ΑΛΣΑΤΙ., ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΝΙΝΑ.

7)ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ(Η ΙΤΛΙΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ).ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ  ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.

8)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΑΝΤΕΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ,ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΗΡΩ ΜΕΣΩ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ , ΜΕ ΤΟΝ ΑΛ ΣΙΣΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΑΕ ΕΧΟΥΝ  ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ.

9)ΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΑΦΤΑΡ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.

10)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΚΑΡΙΝ.ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΩΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟ ΔΙΜΗΝΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΛΙΒΥΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΣΑΡΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ./ΦΩΤΟ

11)ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΑΚΑΡ ΚΑΙ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ , ΤΩΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΓΚΙΟΥΡΕΛ ΚΙ ΝΤΟΥΜΝΤΑΡ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ  ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΟΖΜΠΑΛ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΗΔΗ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ "ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ". ΣΕ 4 ΤΟΜΕΙΣ....ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ 'ΠΥΓΜΗ' ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙ ΝΗΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ....(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ....ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ....)

12)ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΒΥΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥ  ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ....ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ....