Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ/ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ./ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΓΡAΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΙ 9 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ S400  ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ Ή ΚΑΤΑΡ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ 'ΠΑΚΕΤΡΙΣΜΕΝΟΙ'.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.(ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ) ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΗΣΑΝ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ  ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

2)ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΣΑΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΑΚΑΡ-ΓΚΙΟΥΡΕΛ , ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ(ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΗ) ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΝΤΑΝΤ,  Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΤ ΔΡ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ Ο ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ  ΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Δρ  ΙΣΜΑΗΛ ΝΤΕΜΙΡ. . ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΟΥΜΤΑΡ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ  ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΟΖΜΠΑΛ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΛΜΠΑΙΡΑΚ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ"(!) ΠΡΙΝ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

3)Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ  ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΠΡΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ.. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΩΣ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ  ΩΣ ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΡΟΥΜΠΙΟ-ΜΕΝΕΝΤΕΖ ΚΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΗΣΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ Ο ΥΠΕΞ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ, Ο ΕΚΤΕΛΩΝ ΧΡΕΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΡΚ ΕΣΠΕΡ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΤΑΝ ΚΟΟΥΤΣ, Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ, Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA  ΤΖΙΝΑ ΑΣΠΕΛ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ  ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΓΚΟΛΝΤΦΙΝ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΤΖΩΝ ΧΑΙΤΕΝ(ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ), ΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΖΩΝ ΧΙΛ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΣΑΜΟΥΕΛ ΓΚΡΙΒΣ. /ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.

4)ΩΣ ΚΛΕΙΔΙ-ΜΕΛΕΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ 10 ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ/89 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ(Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΥΡΥΤΑΤΟ ΦΑΣΜΑ ΣΕΝΑΡΙΩΝ)