Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ/H ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ/ΥΠΕΡ ΓΚΟΥΑΙΔΟ. ΚΑΤΑ ΜΑΔΟΥΡΟ /ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΗΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ,ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΑΡΙΑΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΙΔΟ , ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ  ΠΟΛΛΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΤΑ ΤΣΑΒΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ  ΜΟΝΤΕΛΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΤΣΑΒΙΣΤΩΝ  ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΙΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑ.(ΠΧ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΠΑΝΤΡΙΝΟ ΛΟΠΕΖ).ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ  Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΣΑΒΕΖ ΚΑΙ ΜΑΔΟΥΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ  ΜΕ ΤΑΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ(ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚ) ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ-ΑΝΤΙ-ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.(Σ.ΝΤΕ ΜΠΟΛΙΒΑΡ ΚΑ)

2)ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ, ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ  ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ /ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΕΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΚΤΑΜΗΝΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΑΒΑΛΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ , ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ-Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  ΚΑ . ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΡΩΣΙΚΩΝ, ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΠΟΝΗΡΟ " ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ.. ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΡΩΣΙΚΟ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΡΩΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ WAGNER  ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΔ ΑΦΡΙΚΗΣ.(ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΕΚΕΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΓΚΟΥΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
 

3)ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΠΛΕΥΡΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ-ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ, ΕΝΩ ΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΥΠΟΠΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΛΠ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΚΙΝΑ, Η ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, Η ΒΟΛΙΒΙΑ, ΤΟ ΙΡΑΝ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ, Η  ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

4)ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΡΕΣΒΗ ,ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΑΣ.ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ(ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ ΕΚΕΙ), ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗ  ΦΑΡΙΝΤ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΣ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ (ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΠΡΕΣΒΗ). ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΤΩΣΗ ΜΑΔΟΥΡΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΜΑ", ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΣΛΟ.

5)ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΛΠ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ 3 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,ΤΗΣΟΛΛΑΝΔΙΑΣ  ΤΗΣΧΙΛΗΣ, ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ  ΣΥΜΒΕΙ.. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑ/ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ/ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΕ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΙΡΑΝΟΥΣ-ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.