Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

IMAMOΓΛΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ/6-7-2019
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ  ΕΚΡΕΜ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ.

2)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ , ΑΛΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ  ΙΣΤΟΡΙΚΑ  ΤΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ZIYA GOKALP (ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΥΛΑΚΗ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ AKP  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ, ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ....

3)Η ΕΚ ΜΕΡΥΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ "ΥΠΕΡΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ"ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΚΕΤΑ "ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ' ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ.. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ GEZI PARK,  ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΖΕ ΤΟ 2018  ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ 'ΡΗΓΜΑΤΑ' ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

4)ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ CHRISTCHURCH  ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΙΣΧΥΡΑ ΧΑΡΤΙΑ .ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ, ΕΧΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΑΤΙΧ.

5)ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΛΑΘΟΣ Η ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 31ης  ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ. Ο ΛΑΟΣ ΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΝΤΑ ΠΡΩΗΝ  ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΣΡΙ..ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛ ΣΙΣΙ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΤΟ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΜΕΣΩ ΔΙΛΗΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!

6)ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ/ΑΠΩΛΕΙΑ  ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΤΟΥ ΕΡΟΛ ΟΛΓΚΟΚ , ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ AKP.  ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ  ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2016. ΕΔΙΝΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ  ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...Η ΕΠΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ.

7)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΗΤΑΝ "ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ" ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ /2002-2018, ΕΝΩ Ο ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.. ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΥΡΙΑΣ-ΙΡΑΚ. ΔΕΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

8)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ ΤΩΝ 39 ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΔΗΜΩΝ.

9)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ,ΚΑΘΩΣ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΟΥΝ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.

10) Η ΗΤΤΑ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ AKP,  ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ,(CHP) ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΚΣΕΝΕΡ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΔΟΚΟΥΡΔΙΚΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ (ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ  ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΡΧΗ ΑΛΠΑΡΣΛΑΝ ΤΟΥΡΚΕΣ),ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΕΒΛΟΥΤ  ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ.