Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019

Militaire Magazine!Αύριο το πρωί στις οθόνες των υπολογιστών σας

 
 Το επόμενο βήμα του Militaire.gr γίνεται αύριο το πρωί…Το “ηλεκτρονικό περιοδικό” Militaire Magazine θα βρίσκεται από αύριο στη διάθεσή σας και στις οθόνες των υπολογιστών σας.
Ένα περιοδικό που θα ανανεώνει την ύλη του κάθε δίμηνο, σε πρώτη φάση. Ύλη που θα περιλαμβάνει αναλύσεις, συνεντεύξεις και έρευνες. Οι σελίδες ενός περιοδικού ,δίνουν την άνεση για όλα αυτά ,σε σχέση με τον περιορισμένο χώρο αλλά και χρόνο που παρέχει μια ιστοσελίδα, η οποία προσπαθεί να παρακολουθήσει την καθημερινή επικαιρότητα.

Στο πρώτο τεύχος που θα κυκλοφορήσει αύριο, ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτρης Γράψας, δίνει την πρώτη μεγάλη του συνέντευξη .Μιλά για όλα. Για την αποστρατεία του, που για πολλούς αποτελεί ακόμη ένα μυστήριο. Για το “περίεργο αίτημα” εξόδου του στρατού στους δρόμους της Αθήνας,για τα επεισόδια που ξέσπασαν μετά από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.
Φυσικά μιλά για τα ελληνοτουρκικά και προτείνει: “Πολιτική αποτροπής κι όχιο κουβέντες με την Τουρκία”.
Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης μ΄ ένα βαρυσήμαντο άρθρο, θέτει το ερώτημα: “Ναυτική Ισχύ ή παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων”;
Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Κωνσταντίνος Γκίνης, εξηγεί πως πρέπει να λειτουργεί το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, για το οποίο τόσος λόγος έγινε.
Ο Αντιστράτηγος ε.α Ιωάννης Μπαλτζώης αποκαλύπτει το ρόλο της υπηρεσίας πληροφοριών του ISIS.
Το Militaire Magazine, πέταξε με T-6 και μοιράζεται την εμπειρία μαζί σας.
Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουμε, ελπίζουμε στην επιείκεια σας για τυχόν λάθη και φυσικά στην στήριξή σας την οποία τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε με το παραπάνω στο Militaire.gr και σας ευχαριστούμε γι΄ αυτό.