Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ./NA ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΞ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ(ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ  "ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΩΝ "ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ,ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

2)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΗΤΑΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

3)ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ " ΠΛΗΓΕΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ". ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΟ-ΝΟΜΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΙΣΛΑΜΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ. ΟΤΙ ΛΕΙ ΤΟΚΑΝΕΙ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΚΑ. ΟΙ S400  ΦΘΑΝΟΥΝ , ΕΝΩΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ-ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ-ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΛΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ.

4)ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ...ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

5)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΙΕΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΡΙΤΩΝ...

6)Η ΑΛΒΑΝΙΑΑΣΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΑΛΛΩΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ.. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ" ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

7)ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ/ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ,ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 30ο  ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

8)ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ(ΠΧ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΑΦΡΙΚΗ-G20-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ-ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΡΚΤΙΚΗ ΖΩΝΗ  ΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

9)ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ "ΘΕΡΜΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ" ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ.ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ "ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ'....

10)ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ  ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ/ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ , Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Ο ΙΔΙΟΣ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ.ΑΡΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΛΟΓΟ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΡΙΤΟΙ....