Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ- ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ANΩΤΑΤΩΝ /22-8-2019/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ .Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ 124 ΑΝΩΤΑΤΩΝ  AΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ/ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΜΕΙΖΟΝΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 72 ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ(ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑΡΧΕΣ Κ), 25 ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ 27 ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ(74), ΕΝΩ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΑΚΑΡ-ΓΚΙΟΥΡΕΛ-ΝΤΟΥΜΤΑΡ".. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ,ΚΑΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ.

2)ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΕΡΖΙΚΟN  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ /EDOK ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΕΡΕΦ ΟΝΓΚΑΙ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΒΟΥΖ ΤΟΥΡΓΚΕΝΤΣΙ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΡ).

3)ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ/ΣΜΥΡΝΗ ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΙ ΣΙΒΡΙ.

4)ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ  ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ  ΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ "ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ' ΣΕ ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ-ΑΛ ΡΑΙ/ΑΛ ΜΠΑΜΠ  ΚΑΙ "ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΙΑΣ" ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΤΕΙΑ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΙΝΑΝ ΓΙΑΓΛΑ.

5)ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΝΤΩΝ /ΒΑΣΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ-ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ  ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ/ΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΑΝ-ΣΙΡΝΑΚ-ΧΑΚΑΡΙ-ΜΑΡΝΤΙΝ-ΣΑΝΛΙΟΥΡΦΑ ΚΑ.(ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ/ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

6)ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ.

7)ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΧΑΝΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

8)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ(ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΒΑ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΕΘΟΡΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ.

9)ΟΙ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ 17-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ . ΔEΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ S400. .

10)ΤΗΛΕΦΩΝΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 45 ΛΕΠΤΩΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΡΚ ΕΣΠΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ.ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΘΥΛΑΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΖΩΝΗ ΠΛΑΤΟΥΣ 32ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ.ΟΙΙ ΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΦΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.

11)ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "KIRAN"  ΚΑΤΑ ΑΝΤΑΡΤΩΝ  ΤΟΥ PKK  ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΒΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΡΙΦ ΤΣΕΤΙΝ.ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

12)ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ/ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "CLAW".

13)ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ, ΜΕΣΩΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΗΓΩΝ.