Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

Ο ηλίθιος Τούρκος στρατηγός και η εισβολή 60.000 Αμερικανών στη Συρία…Όλοι οι στρατοί έχουν τις αδυναμίες τους. Ωστόσο φαίνεται πως στην Τουρκία για να ανέβει κανείς ψηλά στην ιεραρχία πρέπει να είναι εντελώς ηλίθιος και μυθοπλάστης. Οι ΗΠΑ σκοπεύουν να αναπτύξουν 60.000 στρατιώτες στην Συρία από βάσεις τους στη Μτόζα, την Μπάσρα και τη Μεσόγειο υποστηρίζει, κατά συνέπεια, Τούρκος στρατηγός ε.α. πρώην διοικητής των ειδικών δυνάμεων.

Ο στρατηγός Αμπτουλάχ Κιλίτσαρσλάν ανέφερε πως τα χιλιάδες φορτία όπλων και οχημάτων που έχουν συγκεντρώσει οι ΗΠΑ στην Συρία σημαίνουν πως 60.000 στρατιώτες τους πρόκειται να αναπτυχθούν στο βορειοανατολικό άκρο της χώρας αυτής με στόχο την κατάληψη της Συρίας!
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι αμερικανικές προετοιμασίες θυμίζουν αυτές του 2003 για την εισβολή στο Ιράκ. «Ο εξοπλισμός και τα όπλα περιμένουν τους Αμερικανούς στρατιώτες που θα φτάσουν στην Συρία, από τη Ντόχα, την Μπάσρα και τη Μεσόγειο. Στόχος τους είναι η δημιουργία ενός διαδρόμου που θα περιλαμβάνει το νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας. Οι Αμερικανοί θέτουν τα θεμέλια του σχεδίου τους εδώ και 30 χρόνια», είπε.
Ο ίδιος ταυτίζει τα κατ’ αυτόν αμερικανικά σχέδια στη Συρία με τα αντίστοιχα στο Ιράκ. «Η ίδια παγίδα στήνεται κατά της Συρίας. Κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί τους Αμερικανούς. Χάνουμε χρόνο συνομιλώντας μαζί τους. η Τουρκία πρέπει άμεσα να επέμβει στην περιοχή και να χαράξει τα σύνορα της δικής της ζώνης ασφαλείας καταστρέφοντας τους τρομοκράτες που την απειλούν», ανέφερε.
Η πρώτη αμερικανική παγίδα κατά της πτωχής και τιμίας κόρης Τουρκίας στήθηκε από τους κακούς Αμερικανούς το 1991 σύμφωνα με τον εξαίρετο αυτό Τούρκο στρατηγό ο οποίος υποστηρίζει ότι τότε οι ΗΠΑ ήθελαν να δημιουργήσουν ζώνη ασφαλείας στα σύνορα Τουρκίας – Ιράκ ανοίγοντας τον δρόμο στο ΡΚΚ…
Ευτυχώς όμως υπήρχε η Τουρκία: «Αν δεν υπήρχαν οι Τούρκοι στρατιώτες να εμποδίσουν τη δημιουργία του τρομοκρατικού διαδρόμου που ξεκινά από την Συρία, ολόκληρη η Μέση Ανατολή θα βρισκόταν σε μεγαλύτερο χάος και καταστροφή», είπε.

 https://www.defence-point.gr