Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019

EΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ../ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΦΩΤΙΑ./ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

1)ΑΡΘΡΑ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ , ΒΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ(ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ) ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

2)ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ-ΡΩΣΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ-ΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ -ΑΝΑΛΥΤΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ROSATΟM.ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.

3)ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ -ΑΠΟ ΒΑΘΙΕΣ ΠΗΓΕΣ-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ S400  ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ STALTH  ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΟΛΛΑΝΔΟΙ-ΝΟΡΒΗΓΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΙ-ΚΑΝΑΔΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.

4)ΓΙΑΤΙ Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ FORUM  ΣΤΟ ASPEN  ΤΟΥ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ.

5)ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Η ΠΡΩΤΗ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΑ /ΙΣΤΟΡΙΚΑ 3 ΧΩΡΩΝ.ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΛΟΥΚΑΝΣΚ.

6)ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ. ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΧΑΦΤΑΡ.

7)ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ 2015.

8)ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑ.

9)ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ . ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ.ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

10)ΟΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ./ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΚΑ ΚΑΙ AΛΛΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ.

11)ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
12)TO ENΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΕΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.