Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

NEA ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ/ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ/ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.


ΦΩΤΟΣ/Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.
ΚΑΙ ΟΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΥΜΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΒΥΟ ΥΠΕΞ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΝΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.(ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ)

2)ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΑΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΑΛ ΘΑΝΙ.

3)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟ 2015, ΕΝΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3000 ΑΝΔΡΕΣ.. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ.

4)Η ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΤΑΡΙΚ ΜΠΙΝ ΖΙΓΙΑΝΤ" ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ-ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΥΡΟΒΛΙΚΟΥ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ-ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ-ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ -ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ-ΕΙΔΙΚΟ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑ".

5)ΒΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ/ΜΟΓΚΑΝΤΙΣΟΥ ,ΣΕ ΝΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΕΝΩ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ-ΑΣΦΑΛΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ-ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΝΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ.ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΙΖΟΥΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΚΤΗ .ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ "ΟΜΑΔΑΣ"ΣΑΝΤΑΝΤ ΩΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.

6) ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΕΝΩ-ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΠΡΙΝ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΥΜ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΟΙ ΥΠΕΞ ΤΩΝ  ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ.

7)ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ Β.ΑΦΡΙΚΗ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΜΟΝΑΡΧΗ ΣΑΛΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ.

8)ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ "ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΤΩΝ 4 ΝΑΥΑΡΧΩΝ , Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΠΕΡΑΝ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ-ΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020 ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΑ ΑΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ.

9)ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ  ΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΟΜΠΙΟ ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΗ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ ΚΑ.

10)ΠΡΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΤΑΝΖΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ, ΤΗΝ ΚΕΝΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΟΜΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ  ΙΝΔΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.

11)ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ(ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.