Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΑΠΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ . ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.../ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ .
1)ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΔΥΝΑΜΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ....

2)ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΕΠΑΦΕΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΙΤΑΛΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ(ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕΖΟΣ!!) ΦΙΛΙΠΟ ΓΚΡΑΝΤΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ(ΜΠΑΝ ΚΙΜΟΥΝ),ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑ.

3) Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΜΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ/ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ FORUM  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ , ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ , ΑΠΟ 17-19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΜΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ  ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΒΕΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.

4)ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Ο ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ , ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

5)ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ PAPERS  ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

6)ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ  ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ FORUM  ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΟΥΝ 4 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ 4 ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΗΤΟΙ Η ΑΙΘΙΟΠΙΑ(ΑΦΡΙΚΗ), Η ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ(ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ), ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ (ΑΠΟ ΑΣΙΑ) ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ). ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΟΞΥΤΑΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

7)ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.Ο ΙΤΑΛΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ "ΠΙΕΣΕΙ" ΤΗΝ ΕΕ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

8)ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΣΥΜΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΕΛΒΕΤΙΑΣ , ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ,ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΠΟΡΟΙ -ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΦΑΣΗ ΚΑ.

9)ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.  ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ 'ΚΑΣΕΤΕΣ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ "ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ". ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΑΠΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ.

10)ΟΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΟ-ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΙΝΤΛΙΜΠ ΤΗΣ ΒΔ ΣΥΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ "ΣΚΟΥΠΑ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΟΙΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.