Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟΥΡΚΙΑ -KΥΠΡΙΑΚΟ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ(EIΔΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

 


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 6000 ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

1)Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΞΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΕΧΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΡΡΟΗ. ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ-ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ-ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ .ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΦΟΒΙΚΗ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ-ΑΣΥΝΤΑΚΤΗ.

2)ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ AKP . ΕΙΤΕ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΙΛΙΖΝΤΑΡΟΓΛΟΥ-ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ  ΤΗΝ ΑΚΣΕΝΕΡ ΚΛΠ, ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΥΤΕ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ. ΟΥΤΕ ΑΟΖ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΠΛΩΤΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ-ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΕ ΞΗΡΑ-ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ. ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑ. ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ.Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΩΠΑ...ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ANZUS  ΗΠΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

3)Η ΠΕΝΤΑΜΕΡΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ , ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΠΟΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.

4)ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ-ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΣΕ ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ-ΑΛ ΜΠΑΜΠ-ΑΛ ΡΑΙ-ΑΦΡΙΝ -ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΣΦΑΛΗ ΖΩΝΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ PLAN B  ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.(ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ)

5)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΓΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ.

6)Η NAVTEX  ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ-ΡΟΔΟΥ-ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΙΚΟΥΣ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΤΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΝΗΣΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗΣ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ....

7)ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ , Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΕΝΩ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ  ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΖΩΝΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ.

8)ΕΠΕΙΔΗ ΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΣΕ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ, ΕΝΩ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ PATRIOT-3.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.

9)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ , ΓΙΑΤΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.

10)ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΣΟΜΑΛΙΑ. ΑΡΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΡΟΛΟ ΣΕ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ,ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ, ΣΤΕΝΑ ΜΠΑΜΠ ΕΚ ΜΠΑΝΤΕΜΠ, ΒΔ ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ. ΕΧΕΙ -ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ-ΕΞΑΓΑΓΕΙ ΠΟΛΛΑ LESSONS LEARNED  ΓΙΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-PROVINCIAL RECONSTRUCTION TEAMS-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΩΝ ΣΟΜΑΛΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ.

11)ΕΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΙΑ-ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΟΝΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΚΩΣ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΔΟΥΡΟ/ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ.ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΡΡΟΗ...

12) Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΙ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΡ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ/ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΡΟΣΙΩΝ . ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΜΠΛΑΚΕΙ REAL ESTATE  ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ...

13)Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ" ΤΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΓΙΑΓΤΖΙ-ΜΠΟΣΤΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΖΜΠΑΛ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ  ΓΝΩΣΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ , ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.

14)ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ) ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ-ΙΚΟΝΙΟ-ΜΑΛΑΤΕΙΑ . ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΤΕ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1919. ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ 948 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΠ ΑΡΣΛΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ...ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ Η ΛΩΖΑΝΝΗ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ . ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

15)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΛΙΚΗ ΚΑΘΙΖΗΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ Ή ΤΩΝ 12  ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ CAATSA. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΠΙΚΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ, ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΝΟΥΔΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ.ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ.

16)Η ΤΟΥΡΚΙΑ-ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΕΤΩ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ-ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΜΟΥ.ΕΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΧΝΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ.(ΑΡΧΗΓΟ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙΠΛΟΥΣΙΟΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ)

17)ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ  ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ-ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ-ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ F35,  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ 1/6 ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ F-35/STEALTH  ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 10 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΣΚΗ ΣΕΧΙΡ(ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ...)

18)ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΒΑΘΜΣΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΤΟΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ 6 ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΙ...ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ.

19)ΕΧΕΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ-ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΑΠΑΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΡΕΥΝΕΣ. ΜΟΝΟ ΤΟ 2018 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ 954 ΣΥΝΟΛΙΚΑ.(!) ΕΧΩ Ι ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΕΣ.(ΣΥΝΟΛΙΚΑ)

20)ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ/ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΤΟ 2019 ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ. ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΙΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ-ΝΑΥΤΙΚΟ-ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ-ΝΑΥΤΙΚΟ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ-ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ.Ο ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ . ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ.ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ-ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ-ΜΗ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ-ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ.ΠΕΡΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ-ΒΡΕΤΑΝΩΝ-ΓΑΛΛΩΝ (ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΧΙΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ(ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ)ΑΛΛΑ . ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΛΥΤΗ -ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΕΣΩΣ  ΠΡΟΣΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ.