Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ DAESH/ISIS ΣΤΗΝ ΒΔ ΣΥΡΙΑ/ΙΝΤΛΙΜΠ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΣΕ ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΑΓΚΝΤΙΛ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ (ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ/CENTCOM  ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ/SOCΟΜ  ),ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΟΥΡΑΣ Ε ΝΤΙΝ/ΜΠΑΡΙΣΑ  ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ 50-70 ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΑΠΟ DELTA FORCE  ΚΑΙ RANGERS .
ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕYΑΝ 5 ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA , ΠOΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑRΑΒΙΚΑ.ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΓΙΑ 8 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ 6 DRONES  ΠOΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗ ΒΔ ΙΝΤΛΙΜΠ.


2) ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ  ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ , ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ, ΤΑ ΗΑΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΡ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.


3)Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ-ΚΡΑΤΗΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 11 ΛΕΠΤΑ. ΑΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ISIS ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΙΝΔΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ


4)Η ΙΡΑΚΙΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛ ΤΑΝΦ , ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΑΧΜΕΝΤ ΚΑΙ ΤΖΟΥΜΑ..ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ISIS  ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΑΚΙΝΗ ΕΡΗΜΟ ΠΡΟΣ ΙΝΤΛΙΜΠ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ/ΗΑΥΑΤ ΤΑΗRIR  ΑL SHAM., ΣTHN ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ISIS.


5)ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ.


6)ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 12 ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΙΝΤΛΙΜΠ, ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΕΝΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΕΙΔΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.


7)Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΚΛΑΡΚ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΕΝΑ.


8)ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΜΠΑΓΝΤΑΝΤΙ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΗΒ ΣΟΤΛΟΦ, ΠΗΤΕΡ ΚΑΣΙΝΓΚ, ΝΤΙΑΝ ΦΟΛΕΙ,ΕΝΩ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΧΕ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΟΜΗΡΟ ΚΕΙΛΙ ΜΟΥΛΕΡ.


9)ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ  ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΒΑ ΣΥΡΙΑ.


10)ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΒΡΗΚΑΝ ΥΛΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ISIS  ΣΤΟ ΚΟΛΟΜΠΟ ΤΗΣ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ,ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 250 ΑΤΟΜΑ./ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.


11)ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΔΑΦΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , ΤΟ ISIS -ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΓΡΑΜΜΑΤΩΝ-ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΕ 14 ΥΠΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.


12)Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ, ΗΤΑΝ Η ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ  ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 48ΩΡΟ. Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΤΙΡ Ε ΖΟΡ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ-ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ.