Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019

O NIKΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.../TO ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ .

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΤΟ ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.

2)ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ "ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ".. ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ (ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ 20 ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΥΝΑΤΑ). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.. ΔΙΑΔΟΧΙΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΕΡΓΟ. ΕΙΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ(ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΟΥ  ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ )ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΩΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΣΤΑΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΤΟΙ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ. ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΕΤΡΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗΝΑΝΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ,ΜΗ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ.Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ OUTWARD-LOOKING ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.

3) 4 ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 70ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. ΩΣ 'ΣΚΛΗΡΟΣ" ΑΤΛΑΝΤΙΣΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ , ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ.

4)Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ ΤΥΧΟΝ "ΦΟΒΙΚΑ' ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΠΧ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ 5-6 ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ  ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΝΑΤΟΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΥΛ-BACKGROUND.. ΜΟΝΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΝΕΟΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

5)ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΩΡΑ ΤΙΣ 20 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ.(ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ  ) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ RESOLUTESUPPORT-ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ-ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 11 ΑΤΟΜΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ 47. ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ 159, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ 135 ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 579. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΤΟΝΑΤΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΘΡΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΛΑΨΙΑΡΗΔΕΣ " ΣΤΟΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΚΑΡ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝΑΤΟΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΤΟΖΕΥΓΟΣ ΑΚΑΡ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ-ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΕ- ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ-ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ-ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΡΟΕΣ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΚΟΛΠΑ'. ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΠΟΣΙΑ. ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ 1999 ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΜΕΛΤΗ "ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ"

6)ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ BURDEN SHARING  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ 2% ΤΟΥ ΑΕΠ.ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΑΝ.ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, Η ΒΑ ΣΥΡΙΑ , ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΑ 38 ΚΡΑΤΗ ΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ KFOR  ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ 28 ΚΡΑΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ.

7)ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΟΔΟ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ 4 ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΚΡΟΑΤΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ. ΜΙΑ REGIONAL SPECIAL OPERATION COMMAND. ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ 16 ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

8)ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕΣ-ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ-ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ MULTIPLE ROLE TANKER TRANSPORT CAPABILITIES.ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ.ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΕΝΑΕΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΨΗΤΟ".ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ ΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΑΛΕΡΙ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ-ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΕΣ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ"ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ". ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.