Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019

AΣΧΕΤΟΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ,ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΝΑΤΟ!!!ΑΛΛΑ ..ΕΝΤΟΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ. ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΥΜΜΑΧΟ/ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ BILD./NEEΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΒΑ ΣΥΡΙΑ.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ  ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ

2)ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤO ΝΑΤΟ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.(ΚΟΥΒΕΝΤΑΓΙΑ S-400 ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.)

3)ΔEΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ -ΤΟΝΙΣΕ-ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

4)ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ "ΠΑΓΩΜΑ' ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

5)ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ(3.600.000 ΑΤΟΜΑ). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

6)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΣΩ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ DAESH/ISIS..ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ  ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΕ ΚΟΣΟΒΟ-ΒΟΣΝΙΑ-ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑ.

7)ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΣΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΟΣΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

8)Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ.

9)ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΟΙΛΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!!"

10)ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΧΕ  ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ,  ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ.ΣΥΖΗΤΗΣΕ  ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ  ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

11)ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑ ΣΥΡΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝ ΑΛ ΑΡΑΜΠ/ΚΟΜΠΑΝΙ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ /ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ 12 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ/ ΑΡΧΙΣΑΝ  ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΒΑΣΗΣ -ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ-ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΖΙΡΑ/ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΡΑΚΑ.