Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑ....AYTOI ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.......


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε..ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΝΕΑ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.(ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΟΙ  ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ").ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ....ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ Ή ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ.ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.
 
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ  ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΠΑΡΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΒΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΚΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ..ΟΠΩΣ ΣΕ ΧΑΣΑΚΑ-ΡΟΥΜΕΙΛΑ-ΡΑΚΑ-ΓΙΑΡΙΣΑ-ΝΤΑΡΜΠΑΣΙΓΙΑ  ΚΑ.ΟΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΝ ΑΛ ΑΡΑΜΠ -ΡΑΣ ΛΕΙΝ-ΤΕΛ ΑΜΠΙΑΝΤ ΚΑΙ ΕΙΝ ΙΣΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (2015-2018)ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΩΡΟ/ΕΔΑΦΙΚΑ,ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ(ΕΚΕΙΖΟΥΣΑΝ ΑΣΣΥΡΙΟΙ-ΧΑΛΔΑΙΟΙ-ΑΡΑΒΕΣ-ΚΙΡΚΑΣΙΟΙ-ΓΙΑΖΙΝΤΙΣ ΚΑ).ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ)ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΝΝΟΩ ΕΠΙΣΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ INHERΕNT RESOLVE ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙSIS(ΥΠΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΛΕΧΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ  ΜΕ ΦΙΛΟΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ  ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΜΠΡΕΤ ΜΑΚΓΚΕΡΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ CENTCOM ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ  ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ.ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ (ΕΙΔΙΚΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΤΖΑΒΑ ΜΑΣΛΟΥΜ ΚΟΜΠΑΝΙ )ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΕΣ. ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΤΟΝΤ ΟΥΩΛΤΕΡΣ(ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ) Η  ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΧΩΡΑ-ΣΥΜΜΑΧΟ/ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΗ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΣΥΡΙΑΣ. ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟΝΟΡΒΗΓΟΥ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΜΠΕΡΓΚΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ BILD ΟΠΟΥ  ΥΠΟΣΤΗΤΙΞΕ ΟΤΙ "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ"
 
2)ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΣΥΡΙΑΣ,ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΔΩΣΑΝ" ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΩΣ  ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ PKK ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΣΑΝΛΙΟΥΡΦΑ, ΓΚΑΖΙΝΤΕΜΠ,ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ,ΜΑΡΝΤΙΝ ΚΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗ ΡΟΤΖΑΒΑ/ΒΑ ΣΥΡΙΑ..ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ,ΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 121 ΧΛΜ ΚΑΙ ΒΑΘΟΥΣ 32 ΧΛΜ.ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ.ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΝΙΣΜΕΝΟΙ ΗΣΑΝ. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΜΡΑΛΙ , ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ . ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ....
 
3)ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΗΣ ΡΟΤΖΑΒΑ/ΒΑ ΣΥΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΟΥ FSA ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ(ΝΤΟΧΟΥΚ-ΕΡΜΠΙΛ-ΣΟΥΛΑΜΑΝΙΓΙΑ ΚΑ),ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ.ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΠΑΡΖΑΝΗΔΕΣ ΚΛΠ,ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ BUSINESS  ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑ. ΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ/ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 36ου  ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΟΧΙΑ, ΚΑΙ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΩΦΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ. ΟΙ ΜΠΑΡΖΑΝΗΔΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΛΑΜΑΝΙΓΙΑ ΟΙ ΤΑΛΑΜΠΑΝΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ.(ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥΣ).ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΡΑΣ Ε ΛΕΙΝ,ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΟΙ  ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΜΠΙΛ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΦΕΙΣ.
 
4)ΑΥΤΑ ΕΔΩ  ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ. ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.ΕΔΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ PROXY ARMIES   ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ .ΑΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ ΕΠΙ  ΕΠΟΧΗΣ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗΣ  ΤΩΝ ΣΑΝΤΙΝΙΣΤΑΣ, ΑΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ  ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΝΤΙΜΠΟΥΑΣΟΝ ΣΤΟ ΕΛ ΣΑΛΒΑΝΤΟΡ, ΑΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ UNITA   ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΖΟΝΑΣ ΣΑΒΙΜΠΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΟΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ.ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ .ΑΥΤΑ.