Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΓΡΙΦΟΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ/ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ .../ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

 
 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΙΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ.

2)ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , ΕΝΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ./ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΠΗΓΗ ΕΙΡΗΝΗΣ"

3)ΟΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΕΡΜΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΠΟΜΠΕΟ ΚΑΙ ΑΚΑΡ-ΕΣΠΕΡ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ CIA  ΤΖΙΝΑ ΧΑΣΠΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΑΜΥΝΑΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ , ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΟΜΠΡΑΙΕΝ.

4)ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ -ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΜΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ -ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ(SACEUR-USEUCOM)  ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΤΟΝΤ ΟΥΩΛΤΕΡΣ USAF ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΡ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ.Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ.

5)ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ-ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ-ΠΡΙΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ....

6)Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΜΥΝΑΣ Ο ΜΑΖΛΟΥΜ ΚΟΜΠΑΝΙ/ΑΜΠΝΤΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΕΚΕΙ.

7)Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ,ΑΛΛΑ ΓΡΑΠΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

8)ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ  -ΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ PΑTRIOT-3 ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ S400  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ F35 ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 4 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ.

9)ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑ ΣΥΡΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ  ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

10)ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ "ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ'..ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ. ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ.

11)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΡ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ  ΣΑΝΛΙΟΥΡΦΑ/ΕΝΑΝΤΙ ΤΕΛ ΑΜΠΙΑΝΤ ,ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ  ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑΓΛΑ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΝΤΟΥΜΤΑΡ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΡΕΛ,Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΟΙΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΣΕΦ ΤΣΕΤΙΝ../ΦΩΤΟ